ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor sale este obligatorie.” - Art.1, al. (5) din Constituția Romaniei

„Curtea Constituțională este garantul supremației Constituției” - Art.142, al (1) din Constituția Romaniei și Art.1, al. (1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale.

Se pot vedea (citi) și Titlurile 1 și 2 din Tratatul privind Uniunea Europeană (UE) respectiv Partea întâi din Tratatul privind funcționarea UE.

Ar fi util!

Apoi ne putem cruci și lua adio de la valorile fundamentale constituționale și democratice la care România a năzuit inclusiv atunci când a făcut demersurile de aderare la UE.

Astăzi Curtea Constituțională a României (Marian Enache, Livia-Doina Stanciu, Attila Varga, Elena-Simina Tănăsescu, Cristian Deliorga, Gheorghe Stan, Mihaela Ciochina, Laura-Iuliana Scântei, Dimitrie-Bogdan Licu) a scris, foarte probabil, cea mai rușinoasă, anticonstituțională (!!!????) și autodetonatoare pagină din istoria ei.

Foarte pe scurt și-a propus public desființarea.

Pe scurt a respins sesizările privind neconstituționalitatea unor prevederi din Legile justiției, care nu supun judecătorii nici unei sancțiuni daca nu respectă (aplică) deciziile CCR , adică Constituția României, dând curs (prioritate/supremație) te miri căror reglementări (norme) UE. Da, putem folosi fără reținere sintagma "Noaptea neagră neagră a minții!" și diluarea spre dizolvare a statului român (...de "drept") în/pe care puterea judecătorească practic nu îl mai reprezintă.

Nu mai discut fondul chestiunii privind din nou revizuitele și "îmbunătățitele" legi ale "Justiției", în care de fapt nimeni nu răspunde pentru nimic , nici măcar pentru încălcarea Constituției. Legi promovate și susținute de o coaliție politica toxică, obedientă, îmbâcsită de securiști și impostori, în frunte cu impostorii "șefi" trădători, fara minte și fără Dumnezeu din Dealul Cotroceni și Piața Victoriei. Și nu doar prin raportare la acest caz!

Doamne Dumnezeule ce-am ajuns!!!

Daca vom lăsa să treacă nesancționată și această ispravă a aleșilor și puterilor din Romania, să nu ne mai mirăm mâine că CE și comisarii (?!)ei ( demni urmași ai lui Marx , Lenin, Stalin) și toată cohorta birocratică de neomarxiști progresiști globaliști , de la Bruxelles și nu numai, doritoare de putere și centralism, ne va târâ din nou în dictatură și totalitarism. Eu unul nu mai am nevoie de o astfel de experiență. Ferească Dumnezeu!

Gânditi-vă bine toți cei care poate nu ați sesizat gravitatea momentului pentru România și pentru democrație!

Rușine Parlamentului, Guvernului, Președinției și CCR ! Pentru toate cele făptuite în legătură cu acest caz , dar nu numai!