ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Penibilul penele este mereu proaspăt!

Și totul a început în acel moment de grație când au ținut cu orice chip să "crească", să fie mai "puternici" pentru a face și în România, ca în țările model (USA, Regatul Unit) o singura "dreapta" mare și o singură "stânga" mare (???!!!). Mare "proiect" și mare lovitură ...cu stropi maronii! Iar "solutiile" tactico-strategice au fost ...mo-nu-men-ta-le.

Prima a fost transferul în cadrul echipei pe post de jucător antrenor a unui jucător din B sau C, că nu mai știu exact, dar având calități fizice impresionante și neamuri printr-un campionat puternic. Bine, nu mai conta că nici privirea (inteligentă) și nici exprimarea ca atare, nu erau pe măsura așteptărilor. Arăta "bine" și suflul nou pe care urma să-l aducă (nu imediat, că o echipă și performanțele cer timp, mult timp!!), urmau să facă ...istorie.

Și într-adevăr a făcut și continuă să facă. Mai ales după transferul întregului lot al unei alte echipe câștigătoare, antrenată de un căpitan tot mai alcoolic dar care pusese bazele "sistemului", iar jucătorii erau foarte bine pregătiți în acest sens. Aceasta fiind cea de a doua geniala soluție tactico-strategică.

Apoi, numa' s-au jucat urmașii Bratienilor. Mereu cu echipe... castigatoareee!