ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorii nevaccinați din Israel vor fi demiși. Începând cu 3 octombrie, ei nu vor mai putea preda. Nici măcar online.

E limpede că virusul nu se transmite online. Cei care au luat decizia știu foarte bine acest lucru. Dar aici nu e vorba de a împiedica transmiterea virusului și de a combate pandemia.

Aici e vorba de combaterea nesupunerii. De epurare. De exemplul brutal care trebuie dat tuturor amatorilor de rebeliune împotriva noii ordini.

*


Încă de la apariția pe piață a primului vaccin (Pfizer), Israelul s-a aruncat într-o cursă nebunească de vaccinare contracronometru. S-a înțepat masiv, în procente neatinse de nici o țară occidentală.

După o acalmie a infectărilor (care a coincis cu scăderea cazurilor în toată lumea, dar a fost exploatată intens de propaganda vaccinistă), epidemia a explodat din nou. Deși vaccinarea nu slăbise nici o clipă.

Restricțiile, pe care israelienii le credeau definitiv uitate, au revenit. Mai draconice. Mai nemiloase. Dar la fel de inutile.

Israelul a trecut la a treia doză. Efectul? Numărul infectărilor a atins un maxim istoric.

*


Un ziarist, om de casă la mai multe televiziuni dâmbovițene, obișnuiește să pună cu plictisită superioritate pumnul în gură invitaților, când aceștia invocă dezastrul din Israel pentru a-și justifica îndoielile asupra vacccinurilor.

Invariabil, el repetă:
 
„Dar acolo, nu mor oameni, domnule, nu mor oameni!”

Neinformați, invitații înghit gălușca și tac mâlc.

Cu proxima ocazie, ei i-ar putea arăta ziaristului nostru vaccinist graficul de mai jos. 


Acesta arată cum au explodat decesele în Israel după data de 30 iulie, când a început vaccinarea cu a treia doză.

*


COVID-19, pretextul elitei globaliste pentru a accelera instituirea Noii Ordini Mondiale, a transformat multe țări în laboratoare ale unor inginerii sociale și popoarele lor în cobai.

Australia, bunăoară, este țara unde pare să se studieze cât pot îndura oamenii restricțiile, represiunea brutală și abuzurile inimaginabile ale forțelor de ordine. Inclusiv armata scoasă pe străzi.

Franța este țara aflată în prima linie a aplicării Pașaportului de Vaccinare: aici se verifică în ce mod reacționează diferitele pături sociale și grupuri etnice la instituționalizarea treptată a celei mai grosolane discriminări.

Fericita Suedie a fost desemnată să rămână liberă, pentru a se vedea câte alte popoare invocă succesul său sanitar-social și își revendică propria libertatea. (Ireal de puține.)

În acest scenariu global, Israelului pare să i se fi rezervat un rol special. Un rol de coșmar.

Aici s-a produs prima vaccinare în masă.

Aici a început administrarea în masă a celei de-a treia doze.

Aici a demarat vaccinarea copiilor sub 12 ani.

Aici, reprimarea socială a nesupușilor a atins o nouă culme, prin interzicerea nevaccinaților de a profesa online.

Aici s-a anunțat că a treia doză nu va fi ultima – urmează și a patra. Și așa mai departe.

Cu această ocazie,Salman Zarka, șeful grupului de luptă împotriva COVID (un arafat israelian), a făcut și o profeție care ar trebui să ne cutremure:
 
„Așa va fi de acum viața noastră, vom trăi în valuri.”
 
 
 

*


Asistăm la un experiment de coșmar. La un Frankenstein statal. Israelul este „un fel de laborator”, a admis cu o șocantă sinceritate Philip Dormitzer, șeful departamentului științific de la Pfizer. 

Experimentul a fost recunoscut și de miniștrii din guvernul israelian. Ce e drept, când credeau că nu sunt auziți.

Au devenit faimoase cuvintele ministrului Sănătății, Nissan Horowitz, surprins de un microfon rămas deschis recunoscând că Pașaportul de Vaccinare nu are nici o justificare medicală.

Atunci când omoloaga sa de la Interne,  Ayeled Shaked, îi cere să accepte eliminarea Pașaportului în anumite situații, Nissan răspunde:

„Din punct de vedere epidemiologic, este adevărat. Însă problema noastră o reprezintă persoanele care nu sunt vaccinate. Trebuie să le influențăm puțin; altfel nu vom mai ieși din asta.”

Mai puțin mediatizată a fost intervenția în discuție a ministrului Informațiilor, Elazar Stern, care și-a exprimat dezgustul față de nevaccinați.

„Este penibil că ocupă paturile (din spitale).”

 
Se înțelege, paturile ar trebui să le revină de drept vaccinaților. Noii Elite. Nu iloților nevaccinați. 
 
Totuși, de ce vaccinații ajung la spital, dacă vaccinurile împiedică îmbolnăvirile grave, Stern nu a spus.

Dar probabil că cea mai șocantă declarație îi aparține premierului Naftali Bennett, care recunoștea cu mândrie patriotică rolul de cobai mondial asumat de țara sa:
 
„Israelul merge înainte cu ceva care contribuie în mod dramatic la cunoașterea mondială. Fără noi, lumea nu ar ști nivelul exact de eficiență al celei de-a treia doze, nu ar ști cifrele, nu ar ști cum influențează infectările, cum influențează formele grave de boală.”

*


De la facerea lumii, poporul evreu a fost împins de mesianismul său cu capul înainte în toate schimbările, în toate experimentele, în toate revoluțiile din istorie. De fiecare dată, dezamăgirea a fost cruntă.

Acum, i se pare că l-a găsit pe Mântuitor în Vaccin.

Ca acum 2.000 de ani și ca de fiecare dată de Atunci, se înșală cumplit.