ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni seara (19 octombrie), când „autoritățile” încă dădeau cu banu’ ce să facă cu creșterea procentului de covid pe cap de bucureștean, undeva, în zona Universității, la ceasul serii, aproape zece huidume în uniforme împresuraseră un tânăr care nu avea mască. Tânărul nu era din categoria contestatarilor purtatului măștii. Pur și simplu uitase să o pună. Și era singur. Cu o satisfacție precum cea a gestapoviștilor care prindeau evrei, huidumele – "organele statului” îl agresau pe bietul tânăr cu toată forța statului! Dacă i-ar fi văzut Iohannis sunt sigur că ar fi fost extrem de mulțumit!
 
Acum, că au stabilit deja măsurile prin care pot hăitui oamenii fără nici o restricție, Vela și Despescu sunt fericiți, laolaltă cu haitele din subordine! Hăitașii din subordinea lui Vela și Despescu nu au indicații să "prevină” ci să hăituiască, să amendeze, să aresteze! Iar huidumele analfabete funcțional dar fericite să execute ordinele de hăituială sunt în maximă bucurie! Nu au carte, nu au cursuri de psihologie, dar au fost instruiți să bată, să bată bine, să bată pe oricine nu se supune, pe oricine care întreabă, pe oricine care vorbește! Dar dacă un cetățean, în plină hăituială și agresare, face un infarct sau un atac cerebral, cine răspunde, cine plătește pentru moartea omului?! Nimeni! Poate doar PE-SE-DE, ca să glumim amar!
 
Statul polițienesc este în plină și dementă acțiune! Ați uitat sau poate nici nu știți că în vară au cumpărat 25.000 de Beretta, cantități uriașe de muniție, 6.000 de autospeciale, mii de bastoane cu șocuri electrice, căști de protecție cu vizor, dispozitive de blocare a trecerii auto, veste antiglonț, maieuri de protecție, 6.000 de body-camera! Care să fie motivul unor asemenea uriașe achiziții?! Teama de revoltele oamenilor! Sunt pregătiți să tragă în oameni! Lui Iohannis îi place la nebunie să pună poporul în patru labe – să-i bage spaima în oase, să-i fie frică, pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească să-i conteste Dictatura! Mai ales că vin alegerile pe 6 decembrie!
 
Marian Ghițeanu, reputat jurnalist profesionist, a primit cu bucurie propunerea noastră de a publica la ActiveNews. Mulțumim!