ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mână de demenți plini de bani, care au cumpărat politicienii, presa și oamenii de știință, își folosesc averile uriașe pentru a distruge lumea.

Un editorial de Jim Quinn via The Burning Platform pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Cred că acest cuvânt inventat din mema de mai jos surprinde perfect ideea de psihopați miliardari tiranici care par să fi pus stăpânire pe lume folosindu-se de miliardele lor, dar prezentându-se ca niște salvatori ai umanității.

De fiecare dată când văd cuvântul Fundație legat de unul dintre acești nebuni, știu că Fundația nu este altceva decât un paravan în spatele căruia își ascund programul malefic.

Și dacă ar trebui să aleg o figură emblematică dintre filantropații lumii, acesta ar fi Domnul depopulator/vaccinator/fermier Bill Gates și a sa Gates Foundation.

Gates, Soros, Bloomberg și Clintonii reprezintă forțele malefice din această lume, folosindu-și averea, puterea și controlul asupra presei pentru a-și promova agenda haosului, morții, distrugerii și depopulării.

Cu toții își folosesc Fundațiile „Caritabile” ca mijloace pentru scopurile lor malefice, în timp ce presa pe care au cumpărat-o îi prezintă ca pe niște filantropi generoși, care îmbunătățesc viețile celor săraci și oprimați.

Totul nu e decât un vicleșug, ușor de descoperit de oricine scrijelește puțin fațada aurită a acestor Fundații tip Potemkin.

Bill Gates și-a afirmat cât se poate de clar convingerea că lumea ar trebui să aibă cu câteva miliarde de oameni mai puțin.

Tot ceea ce face, sprijină și finanțează are drept scop promovarea activă a acestei dorințe psihotice de a le dori moartea celor pe care îi consideră niște guri inutile.

Gates a finanțat Event 201, în octombrie 2019, prin care s-a stabilit planul director al Plandemiei Covid, finanțând în același timp vaccinurile împotriva unei boli care nu exista încă.

Acest psihopat a jucat rolul central împingând miliarde de persoane din toată lumea să se injecteze cu această zeamă toxică, netestată, care alterează ADN-ul.

Este dovedit acum fără echivoc că aceste vaccinuri au ucis milioane de oameni imediat, milioane mai lent și mai metodic, și au împiedicat alte milioane să se nască, modificând radical fertilitatea tinerilor care nu aveau nici un risc să contracteze Covid, dar care au fost obligați de autorități să se vaccineze.

Acest psihopat a finanțat de asemenea introducerea țânțarilor modificați genetic în natură. Brusc, cazurile de paludism au crescut.

Acest redus mintal a finanțat producția de carne falsă produsă chimic, achiziționând în același timp terenuri agricole, fără nici o intenție de a le cultiva.

Finanțează noi vaccinuri, folosindu-i pe africani pe post de cobai.

Finanțează geo-ingineria (chemtrails, adică) pentru a bloca soarele, deoarece diploma lui de absolvent de liceu face din el nu doar un expert în vaccinuri, ci și un expert climatic.

Psihopatul Soros și-a câștigat miliardele manipulând piețele financiare grație informațiilor privilegiate.

Se consideră un păpușar al politicienilor, al presei și al ONG-urilor din lumea întreagă.

Este responsabil de distrugerea continuă a Americii și a celei mai mari părți din lumea occidentală. A fost nevoie de miliarde  de dolari pentru a transporta milioane de invadatori la frontiera noastră de sud.

Soros este psihopatul care finanțează această invazie sub acoperirea fundației sale și a sutelor de organizații „caritabile” pe care le stipendiază pentru a se asigura că invadatorii au mijloacele de a reuși să pătrundă în țara noastră și în Europea Occidentală.

Singurul său obiectiv este de a distruge cultura americană și occidentală, de a crea haos, de a exacerba conflictele sociale și de a distruge orice urmă de comunitate, de normalitate și de coexistență pașnică.

Soros este la originea selectării tuturor Procurorilor Generali din fiecare enclavă urbană din Statele Unite care refuză să aplice legea, încurajează crima și distrug intenționat orașele pe care ar trebui să le protejeze.

Soros dorește o infracționalitate endemică, imigranți ilegali invadând orașele, un consum al drogurilor scăpat de sub control, mase de homeleși, alegeri trucate prin frauda votului prin corespondență și prăbușirea Americii.

Toate acestea sunt săvârșite prin mijloace „legale” și sprijinite de presa regimului pe care el o finanțează.

Aș putea continua cu exemple despre Bloomberg și Clintoni, dar ar deveni repetitiv, deoarece acești filantropați au cu toții același scop general.

Ei își folosesc averea, puterea și controlul uriașe pentru a dobândi mai multă avere, putere și control, impunând cu anasâna concepțiile lor psihopate unei populații care nu bănuiește nimic și care încearcă doar să își trăiască viața.

Majoritatea oamenilor nu sunt psihopați. Doar această micro-fracțiune de indivizi perverși și dispunând de uriașe bogății sunt adevărații inamici ai noștri, ai tuturor.

Sunt relativ ușor de demascat și de dat în vileag.

Dacă plebea ar avea într-o zi curajul să le reziste acestor psihopați și să-i pedepsească exemplar pe câțiva, tendința s-ar putea inversa probabil.

Nu sunt optimist, însă și unul singur ar fi suficient.