ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un alt oracol al neomarxismului, Ion Sturza!
 
„Joe Biden – noul Președinte al SUA”, scrie și el, triumfător, cu aere de mentor al basarabenilor, pe Fb, fără a lăsa barem un semn de îndoială în tot ceea ce afirmă și comentează, fără a fi fost un verdict oficial al instituțiilor abilitate din SUA pe marginea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.
 
Asta după ce tot ieri, de ziua revoluției bolșevice din 7 noiembrie 1917, un alt gangster din șleahta neomarxistă a lui Lucinschi de profitori ai tranziției, V. Filat, îl pupa în cur pe J. Biden pe Fb, afișând și fotografiile cu acesta din timpul vizitei lui la Chișinău în calitate de vicepreședinte al SUA pe când el, Filat, era prim-ministru.
 
Ce nu fac gangsterii politici, care tânjesc după fotoliile în care s-au aflat dar pe care lumea pur și simplu nu-i mai ia în calcul, pentru a-și da importanță!
 
Pentru că un lucru nu-l pot înțelege oamenii onești: cum naiba să te dai drept mare povățuitor și apărător al dreptei din Republica Moldova și în același timp să susții stânga globalistă și neomarxistă din America?
 
Doar curvele politice pot proceda în halul ăsta și toți admiratorii lor care le bat din palme, în primul rând cei din presa mainstream.
 
Le-am văzut ieri, tot de ziua loviturii de stat din 7 noiembrie 1917, pe ziaristele Lorena Bogza de la PROTV Chișinău și pe Valentina Ursu de la Europa Liberă, dar și pe alți atâția aplaudaci ai neomarxismului din presa de la Chișinău, cum își exprimau, ca la comandă, alături de Sturza, Filat, Chirtoacă etc., entuziasmul în legătură cu „victoria lui Joe Biden”.
 
Mă întreb: ce vor face acești țucălari ai stângii globaliste în eventualitatea pierderii de către Biden a alegerilor prezidențiale în urma încheierii tuturor procedurilor legale de contestare a fraudelor electorale și unui posibil verdict al instanței de judecată în favoarea Președintelui în funcție al SUA, D. Trump?
 
Cu ce entuziasm vor dezminți toți ăștia informațiile false pe care le răspândesc azi cu intenție și rea-credință?
 
Fericirea lui Dorin Chirtoacă 

Iată că și un mare învingător din primul tur al alegerilor prezidențiale din RM, D. Chirtoacă, își anunță fericirea în legătură cu „victoria” neomarxistului Joe Biden în SUA, înainte ca principala instituție electorală americană să emită vreo decizie în acest sens!
 
Pe lângă niște fraze pupincuriste la adresa antihristului, care-ți trezesc scârba și lehamitea, Dorinel plasează pe Fb și poza Maiei Sandu alături de cea a lui J. Biden îndemnându-ne s-o votăm la 15 noiembrie pe lidera PAS, cea mai reprezentativă tipă a neomarxismului în RM!
 
„Cateva luni in urma, am spus ca Joe Biden va fi noul presedinte al SUA. Am fost criticat pentru asta. Voi explica intro zi cum, de fapt, stau lucrurile, dar asta dupa turul doi”, își încheie Dorin felicitarea și îndemnul din 7 noiembrie 2020!
 
Eu zic, Dorin, că nu este nevoie să ne mai explici ceva! Totul este clar și fără explicațiile adăugătoare pe care ai vrea să le aduci unioniștilor basarabeni în legătură cu dragostea ta față de Joe Biden și neomarxismul lui.
 
Acum, sincer să fiu, chiar îmi pare rău că patru voturi ale familiei mele le-am dat, la 1 noiembrie, pentru tine, făcundu-ne astfel datoria noastră de români și crezând că tu ai tras niște concluzii după criticile care ți s-au adus în urma laudelor aduse de tine lui Biden chiar în discursul tău de lansare în campania electorală.
 
Măcar de-ai fi tăcut din gură în aceste clipe dramatice prin care trecem noi aici în Basarabia și prin care trece America și națiunea americană!
 
Măcar de-ai fi așteptat să se încheie tot zbuciumul electoral de peste ocean, dar să nu te iei după uriașa mașinărie de dezinformare a stângii radicale din SUA și din toată lumea!
 
Ai fi arătat astfel măcar un minim respect pentru unioniștii basarabeni, atâția cât au fost ei, care s-au încumetat totuși să voteze pentru tine în aceste alegeri dar care nu își pot imagina în vreun fel că ar putea să îmbrățișeze vreodată ideologia neomarxistă , de stânga, a idolului tău Joe Biden.
 
Prin asta se și explică de fapt procentul mizer pe care l-ai acumulat în alegeri! O bună parte din alegători nu te-au votat și din cauza că te-ai manifestat în ultimul timp mai mult ca simpatizant al Maiei Sandu și tot ce reprezintă ea decât ca exponent al idealurilor noastre naționale.
 
Artizanii României Mari nu au fost și nici nu aveau cum să fie exponenți ai ideologiei de stânga, bolșevice, (neo)marxiste și ucigătoare a credinței în Hristos Mântuitorul!
 
Mă tem că, după felicitarea ta de astăzi adresată lui Joe Biden odată cu îndemnul de a o sprijini duminica viitoare pe Maia Sandu pentru a scăpa astfel de Dodon, lumea noastră de bună-credință, unioniștii basarabeni sinceri și inimoși vor proceda exact așa cum au făcut-o la 1 noiembrie când au ezitat a te sprijini pe tine.
 
Felicitarea bolșevikului de la Bruxelles, Siegfried Mureșan 
 
„Națiunea americană a decis: Joe Biden este viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Kamala Harris este viitorul vicepreședinte al SUA. Felicitări amândurora și mult succes!, scrie el fără ca instituția americană electorală să emită vreo decizie în acest sens.
 
Voi sunteți mai periculoși și ca PSD-ul, și ca sculele lui Putin care guvernează la Chișinău!
 
Tocmai mă gândeam cine va da felicitarea de ziua loviturii bolșevice de stat a lui Lenin din 7 noiembrie 1917!
 
Umbli cu minciunile și încă vrei să ne „salvezi” și pe noi, basarabenii?!