ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așadar, cu concursul primarului liberalilor Nicușor Dan, președintele ACCEPT și sponsorii lui din afară și-au văzut visul cu ochii: marșul exhibiționismului sexual va avea loc nu oricând, ci taman sâmbăta ce vine. Deci exact în ziua – și, atenție, și în orele! – în care românii vor cânta în biserici Prohodul Maicii Domnului. Iar președintele ACCEPT, Florin Buhuceanu (cu studii teologice), știe și el foarte bine ce face. Florin, ne știm de ani buni, oprește-te, încă e timp!

*Peste Ocean continuă răfuiala cu Trump și oamenii săi, pentru a-i discredita și anihila. Congresul dominat de neo-marxiștii globaliști tocmai a făcut un subiect de anchetă din pretinsa evaziune fiscală a fostului președinte (altminteri demontată demult de autoritățile administrativ-fiscale). În timp ce câțiva congresmeni din aceeași tabără îl hărțuiesc prin procese civile - pentru cele de la Capitoliu din 6 ianuarie, varianta americană a lui 13 iunie 1990 românesc. Iar controlul politic la care s-a ajuns în Justiția de acolo ne spune că Trump va fi găsit vinovat. La fel, de curând, sub presiunea Statului subteran, marile edituri au făcut cunoscut că nici nu vor să audă de vreun proiect editorial al fostului președinte, care a anunțat recent un volum devastator. Fosta sa echipă e și ea atacată din toate direcțiile. După ce în urmă cu circa două luni a fost exclus din avocatură, redutabilul Rudolph Giuliani și alți patru avocați din echipă sunt târâți într-un proces de pretinsă calomnie împotriva Companiei Dominion și a infernalelor ei mașini de furat voturi și de înlăturare a lui Trump (în cursul zilei de ieri Justiția a declarat procesul ca fiind admisibil). Cred că toate acestea mă confirmă în părerea de acum mai bine de jumătate de an, la scurt timp după alegeri, că, dacă rămân pe teritoriul SUA, Trump, familia și colaboratorii lor trebuie să se aștepte la tot ce e mai rău.

Ca să înțelegem cât de sfidătoare și nesimțită e naveta lui Iohannis la nevastă-sa, pe banii fiecăruia dintre noi, ar trebui să ne gândim că, dacă e pe așa, atunci fiecare angajat la stat ar avea și el dreptul la navetă decontată de la buget. Pentru că, nu-i așa, egalitatea în fața legii, nediscriminarea și principiul că nimeni nu e mai presus de lege sunt, toate, prevăzute în Constituție.

*Fraier Cîțu dacă se duce la Cotroceni... Adică cum, e mai grav să conduci nereglementar decât să ai șapte case pe care nu le poți justifica?

*Sataniștii care l-au îndepărtat prin furt, au susținut că Trump e omul rușilor. Însă după frenezia cu care distrug America de opt luni încoace ei sunt rușii înșiși.

*Un interlop carpatin a fost prins de poteră la greci din cauză că iubi a postat pe instragam locația unde se aflau. Buclucul are explicații în zodiacul indian,  ea e vacă și el bou.

*Deplâng răul care s-a abătut asupra ucrainenilor, frații noștri în credință. În același timp îmi pare rău și că nu le suntem mai solidari în necazul prin care trec. Dar aveam noi, oare, chiar toate motivele să le fim solidari? Oare putea și poate să nu ne mâhnească că, după dezmembrarea URSS, vecinilor noștri nu le-a păsat că stăpânesc teritorii ce ne-au fost răpite prin Pactul Hitler-Stalin? Și că în aceste pământuri românii și limba lor trăiesc și azi un surghiun dureros?

*Ce-i ce zic că vor să ne educe sexual copiii și nepoții vor de fapt să ni-i reeduce. Adică ceva în genul Piteștiului din urmă cu câteva decenii.

*Alta acum, Alina Gorghiu e supărărată foc că despre isprava noului ei amic politic, Cîțu euforicul, s-a scris taman acum, „înainte de Congresul PNL”.  Da, da, mai trebuia așteptat un pic, ca euforicul și mironosița asta strâmbă și afurisită să pună ei mâna pe partid. Ca să vezi lume fără suflet...

*Din 47 și până azi, de când Stalin ne-a impus republica, unul din cei șase șefi ai ei a murit împușcat. Zic să fim optimiști.

*Procedurile în procesul împotriva Facebook au început deja. Dacă în Justiție i-am bătut până și pe fiecare din cei patru președinți de după 89, poate îl bat și pe Zucky – și încă cu argumentele propriului Consiliu de supraveghere.

*Publicația Magyar Nemzet, oficiosul lui Viktor Orban și al Guvernului lui, a sugerat recent că Roșia Montană cu cele 300 de tone de aur ale sale și alte asemenea bogății ar aparține de fapt Ungariei. Mă mir că unii maghiari nu înțeleg că Ungaria e degeaba mare dacă nu e și deșteaptă.