ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iluziile legate de alegerile din Statele Unite, de pe 8 noiembrie, sunt uriașe. Teoretic, ele ar putea răsturna total balanța de putere stabilită în urmă cu doi ani și reda Republicanilor controlul asupra ambelor Camere ale Congresului.

Mai mult, un astfel de succes ar constitui o trambulină pentru revenirea lui Donald Trump la Casa Albă în 2024.

Însă tot acest scenariu pare doar un vis frumos.

În 2020, deși Trump se afla la Casa Albă, Republicanii controlau Congresul, iar la Curtea Supremă de Justiție raportul de putere era de 6-3 (trei judecători fuseseră numiți chiar de Trump), a avut loc cea mai mare fraudă electorală din istoria Americii.

Deși incapabil să adune la mitinguri câteva sute de oameni, deși cu grave semne de demență senilă încă de atunci, deși ar fi trebuit să fie pulverizat de scandalul laptopului lui Hunter, Joe Biden a obținut – chipurile – mai multe voturi decât oricare președinte american dinaintea sa.

Întrebarea elementară care se pune este: dacă frauda aceasta colosală a fost posibilă în 2020, când Trump și Republicanii controlau (teoretic) țara, de ce nu s-ar repeta în 2022, când Hoții sunt la putere?

Și apoi, din nou, în 2024?

Cu atât mai mult cu cât, dacă pierd puterea, Democrații sunt conștienți că vor plăti pentru toate – pentru fraudă, pentru „mineriada” din 6 ianuarie 2021, pentru sabotarea președinției lui Trump vecină cu trădarea națională...

Logica elementară ne spune că, pentru a-și salva pielea, în 2022 (și 2024), Democrații se vor bate (și vor fura) mai abitir decât în 2020.

Și indiciile că se pregătește o nouă fraudă au început deja să apară.

Zilele trecute, s-a descoperit că aproximativ un sfert de milion de voturi au fost trimise prin poștă alegătorilor din Pennsylvania fără a li se verifica identitatea.

Ceea ce constituie o încălcare flagrantă a legii. Și o oportunitate de fraudă.

Cincisprezece Republicani din Camera de stat au trimis o scrisoare secretarului de stat Leigh Chapman pentru a-i cere explicații.

După numai o zi, în locul unui răspuns la îngrijorarea legitimă a celor 15 parlamentari, Leigh Chapman a organizat o conferință în care a avertizat că foarte probabil vor apărea întârzieri ale publicării rezultatelor votului.

Exact ca în 2020.

Chapman a afirmat:

„Este foarte important să obținem informații corecte despre procesul electoral din Pennsylvania.”

Pentru acest lucru, a adăugat ea, va fi nevoie de „câteva zile” pentru a număra și valida voturile.

„Așa că alegătorii și opinia publică știu că, atunci când apar întârzieri la numărătoare, aceasta nu înseamnă că se întâmplă ceva mârșav. Pur și simplu, aceasta este legea în Pennsylvania.”

Și acesta este subconștientul care te dă de gol!

Secretara de stat a explicat că întârzierile apar din cauza funcționarilor electorali care nu reușesc să verifice în timp util datele voturilor prin corespondență sau să numere voturile expediate prin poștă înainte de ziua votului.

Or, tocmai voturile prin corespondență au răsturnat soarta alegerilor din 2020. Ele au blocat atunci numărătoarea – într-un moment când Trump era detașat în câștigător.

Chapman a precizat că, la nivelul întregului stat Pennsylvania, s-au solicitat peste 1,2 milioane buletine de vot prin corespondență.

Luând în considerare cele 240.000 de voturi neverificate – rezultă că cel puțin 20% din voturile prin poștă sunt ilegale.

Nu poate fi o coincidență faptul că Pennsylvania este unul din statele unde s-au înregistrat cele mai multe nereguli și în 2020.

Cu doar 50.000 de voturi în plus în Pennsylvania și în oricare alte două dintre statele Arizona, Georgia și Wisconsin, Trump ar fi fost declarat președinte pentru a doua oară.

Au fost suficiente 50.000 de voturi furate în trei state. Nu 240.000 într-un singur stat!

Dar patru ani cu Trump erau de ajuns. Au însemnat patru ani de întârziere pentru Marea Resetare și trilioane de dolari pierduți pentru compania de construcții și demolări Build Back Better.

De aceea, Trump trebuie împiedicat cu orice preț să revină acum, când Marea Resetare a fost declanșată.

De aceea, trebuie zădărnicit încă din 2022 orice context favorabil întoarcerii sale la Casa Albă.

Miza este colosală:

-       dacă nu s-a dat în lături să se plimbe cu Kim Jong-Un prin grădină

-       dacă a adus înțelegerea în Orientul Mijlociu între statele arabe și Israel

-       dacă nu a pornit nici un război în mandatul său...

Ei bine, nebunul ăsta ar fi în stare să facă pace în Ucraina!