ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Fără curaj ne-am mulțumi să fim, în obidă, mult-puținul care suntem. Neînfricarea este o forță care fucnționează împotriva împăcării inerțiale cu datul, care tinde să rupă îngrădirile hotărâte de cei cărora le e de folos să ne supună, zeii, natura, rentierii înfricării noastre.” (Petru CREȚIA)

Foarte puțini au crezut în Alianța pentru Unirea Românilor, în eficiența acțiunilor, demersurilor și mișcărilor membrilor ei. La alegerile din 2020, intrarea AUR în Parlament a reprezentat o adevărată lovitură de măciucă pentru "tinichelele” PNL și PSD, pentru leprele veninoase useriste și din presa vândută, pentru mai tot establishment-ul, pentru conducerea statului român – vizibil sau paralel, dar în totalitate securoi trădători.

De atunci, atacurile împotriva AUR și, evident, asupra liderului George Simion nu au contenit, sub forme directe, grosolane sau, cumva, mai elaborate.

Să amintim câteva dintre etichetele care le-au fost puse: antisemiți, legionari, huligani, extremiști, xenofobi, antimaghiari, agenții lui Putin și ai Federației Ruse, rasiști, securiști, corupți, anti-europeni și anti-americani și multe, multe altele pe care nu mai are rost să le amintesc...

Din haita leprelor trădătoare nu a lipsit nici un personaj sau entitate a statului: trădătorul sas puturos din Sibiu, Ursula, ambasada SUA la București, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Miliția și Jandarmeria liberalilor, Eduard Helwig al SRI, Zelenski și Maia Sandu (cu oficinele lor kaghebiste) etc.

Apropo de acuzația de prorus adusă lui George Simion de Marcel Ciolacu, șeful PSD, premierul guvernului României și vicepreședinte al CSAT: care sunt informațiile și documentele primite, vezi Doamne, de la KGB-ul ucrainean și cel al Republicii Moldova, pe baza cărora ți-ai permis să-l acuzi pe George Simion că ar fi omul rușilor?! Ciolacule, dacă ar apărea zvonul că te-ai cam pidosnicit cu Omar Hayssam, în prima tinerețe, când îl însoțeai pe sirian la vânătoare prin crângurile Nehoiului?! Bineînțeles că nu există nici o dovadă în acest sens, dar dacă zvonul ar lua amploare, taman în apropiata campanie pentru prezidențiale, cum ți-ar fi?! Și dacă ar apărea mult mai multe zvonuri despre tine, felurite dar neidentificate până acum, și care ar crește urieșește, ce faci, bărbate?! În sfârșit, grijă mare la lipsa ta evidentă de caracter, Ciolacule! Și încă ceva, dar așa, doar în treacăt: protejatul lui Petrov-Băsescu, moldoveanul de peste Prut, Eugen Tomac, liderul PMP, fost ministru în guvernul României și europarlamentar, o fi având măcar vreo urmă de parfum de-ăla greu, rusesc, deplin conspirat (parfumul!)?! Io nu cred deloc, da’ deloc!

Rupeți lanțurile!

Frica și disperarea tinichelelor la ascensiunea AUR a dus la tot circul ăsta ticălos, contraproductiv pentru România, al comasării alegerilor europarlamentare cu localele! Au învârtit și para-jonglat cu termenele constituționale ale alegerilor doar în speranța că vor opri sau măcar încetini ascensiunea AUR în opțiunile de vot ale românilor! Lista candidaților AUR pentru europarlamentare este de departe, incomparabil mai bună decât cea a paraziților lui Ciolacu și Ciucă! Iar Alianței pentru Unirea Românilor îi mai rămân încă destule resurse umane de calitate și pentru alegerile parlamentare, dar despre asta ceva mai încolo, după 9 iunie!

Până atunci, vorba lui George Simion, "mergeți la vot și dați-le peste bot!” Dați-le la bot, până o să le cadă dinții sasului puturos și lui Bogdan în poala Ursulei! Să-i rămână lui Răreșică doar limba catifelată cu care îl răsfață pe Sasone!