ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceste timpuri tulburi, când țara noastră, în special și lumea, în general, se află sub asediul neomarxismului, când suveranitatea națională a devenit o vorbă goală, când trădarea a devenit politică de stat, apariția unui partid suveranist naționalist pare a fi soluția problemei.

Misiunea pare imposibilă, dat fiind faptul că politicul este doar un instrument care poate ajunge pe mâini străine de scopul inițial, pe mâinile marilor sforari care se joacă cu soarta lumii.

Lupta se anunță a fi una la baionetă.

De o parte toată cohorta de manipulatori prin media, cu antrenament de trei decenii.

De partea cealaltă niște români adevărați, căliți în lupta civică de mai bine de zece ani: Mihai Tîrnoveanu și camarazii săi de la Calea Neamului, acum reuniți în formațiunea politică MIȘCAREA NAȚIONALĂ.

Le doresc să izbândească în tot ce și-au propus, iar noi, cei care mai credem că România nu este iremediabil pierdută, să-i sprijinim și să-i încurajăm.

Cu Dumnezeu înainte!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews