ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este clar că Uniunea Europeană riscă să fie distrusă din interiorul său, ajungând la implozie, dacă marile state, în primul rând, Germania (83 783 942 locuitori), Franța (62 273 511 locuitori), Italia (60 461 826 locuitori), Spania (46 754 778 locuitori), Polonia (37 846 611 locuitori), România (19 237 691 locuitori + alte milioane care trăiesc în provincii istorice românești, furate de marile imperii + alte milioane care au emigrat prin toate colțurile Europei!), dacă, repet, aceste state nu fac nimic!

Actualul sistem de vot este perimat, el nu se bazează în niciun fel pe Reprezentativitate (pondere economică, populație, etc.), ci mai degrabă pe niște obsesii și aberații politice în virtutea cărora toate țările Europei stau în jurul mesei, unele în niște fotolii confortabile, iar altele însă, în genunchi!

Când o țară precum Austria șantajează alte țări, condiționându-le, furându-le resursele naționale și aruncându-le practic în sclavie, este nu numai trist pentru întreaga Europă, dar ceva trebuie făcut urgent pentru că Lăcomia, Xenofobismul și Rasismul unor partide ajunse la guvernare îi afectează pe toți.

Cu Rasiștii nu trebuie să stai nici la masă, darămite să ajungi la "unanimitate"!

De ani buni de zile, prin Corupție, prin Duplicitatea unor funcționari sau guvernanți români, Austria, o țară cu nici 10 milioane de locuitori, jecmănește România!

Petrom-ul a fost "privatizat", adică luat de austrieci mai mult pe degeaba.

Peste noapte, a apărut și un "investitor" strategic (?!), Holzindustrie Schweighofer, care nu defrișează doar pădurile României, de fapt, comite masacre împotriva florei și faunei românești, distrugând totul.

BCR a devenit austriacă. Raiffeisen a pus piciorul pe grumazul românului. Toți au venit aici să se căpătuiască, nu să aplice vreo lege europeană, să facă pentru români acte de caritate.

Exemplele cu "privatizări" dubioase, înșelătorii dirijate de austrieci pot continua.

Culmea e că "ezistă unii...", care le plâng de milă tot austriecilor! Ei ne distrug natura, ne fură pe nimic resursele, iar noi ne jelim că, dacă-i dăm afară, pierdem locurile de muncă! Extraordinarele lor locuri de muncă unde sclavii pe plantație câștigă nu ca în Austria, ci cât ca să nu moară de foame!

Mulțumim, Austria!

Pe cine o să mai cumperi din România?!

Pe cine o să mai medaliezi?!

Să îi ferească Dumnezeu, din calea simpatiei populare, pe cei care își bat joc de noi!...

SĂ CONTINUĂM SĂ BOICOTĂM AUSTRIA PÂNĂ CÂND EI ÎNȘIȘI NE REPUN ÎN DREPTURILE FIREȘTI!