ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru cine mai speră că plandemia e pe cale să se stingă vreau să vă arăt care e situația actuală în Germania, țara care, după părerea mea, stă în spatele U.E. și a directivelor care pleacă în toată Europa ca ordine!

Ministrul sănătății Lauterbach (pentru cine știe cum arată și se comportă, aceste trei cuvinte sunt o glumă bună!) tocmai a anunțat că nu o să aibă loc nici o „Freedom Day” ca la alții, și asta pentru că „nu suntem încă în ape sigure”. A justificat menținerea restriștilor prin faptul că cele mai recente cercetări au arătat că varianta omicron BA.2, un nou subtip, este mai contagioasă, iar infecția cu subtipul acesta, mai dificilă decât s-a crezut!

Altfel spus, nu mai contează nici internările, nici infectările, ci totul merge după cum vor mușchii lui (culmea e că omul nu prea are nici din ăștia!).

Un lucru e sigur: vaccinarea continuă și se va insista pentru vaccinarea obligatorie!

Dar, așa cum s-a știut ziua și ora exactă a începerii războiului din Ucraina, tot la fel se știe și în Germania când această variantă nu o să mai fie periculoasă, când îmbolnăvirile vor fi foarte rare și când se vor ridica restricțiile, adică exact la ora 0:00 în data de 19 martie!

Un fel de a spune că se ridică restricțiile, pentru că, după cum este planul, se vor ridica doar câteva, cât să ne facem speranțe, cât să ne mai treacă din năduf, cât să adunăm răbdare pentru următorul lockdown! Încă nu-mi dau seama care!

Masca va rămâne obligatorie în camere închise, autobuze și trenuri, distanțarea, cerințele generale de igienă, precum și necesitatea codului QR 3G (doar vaccinat, vindecat sau testat) în anumite unități! Nu se spune care unități, presupun că doar cele care au uși!

Iar pentru a proteja pacienții cu risc sau persoanele în vârstă, spitalele, casele de bătrâni și altele asemenea, ar putea chiar să continuie cu cerința de acces 2G Plus (adică doar vaccinați și vindecați care prezintă și un test negativ)
Deci așteptăm cu nerăbdare…ce?

Aseară, un comediant spunea despre Lauterbach că „este responsabilul numărul unu în Germania cu panica și că, orice s-ar întâmpla, el este convins ca vom muri cu toții!”. 

Mie îmi este clar că trăim într-o lume nebună și că cei mai nebuni dintre noi ne conduc, dar mă întreb: chiar îi lăsăm sa ne ucidă?
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews