ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ultima găselniță a lui Arafat & enoriașii săi covidùli este povestea horror că persoanele ne-vakseenate ajung "să se trezească arși” la ATI și, ulterior, decedați (după buna explicație a lu’ mme Năluca Curcan). 

Pe pagina de feisbuc a lui Arahat e un filmuleț cu un pacient scos ars din incendiul de la spitalul de infecțioase din Constanța, cu narativul cinic mai sus enunțat. Sunt imagini explicite. Horror. Cinic. Plin de răutate și de plăcerea de a face rău altora. Schadenfreude (captură foto mai jos).

Evident, feisbuc nu cenzurează cu nimic această nemernicie. Dimpotrivă, o împrăștie exploziv în rețea. 

Dar alte două lucruri sunt mult mai grave. 

Cu un cinism caracteristic naziștilor, Arahat batjocorește memoria decedaților în acel incendiu (de care este vinovat chiar el, hegemonul tuturor structurilor destinate prevenției situațiilor de urgență). E o profanare care suplimentează cu shadenfreude, cu răutate gratuită, durerea acelor familii. 

În al doilea rând, e comunicare de informații false, fapt penal, întrucât persoanele ne-vaksermate nici nu mor automat de molima ultimilor 20 de mii de ani (mortalitatea este de sub 0,01%) și, cu atât mai mult, nu mor arși la ATI pentru că NU s-au vakseenat, ci pentru că de situații de urgență se ocupă prosto și cleptocrații de teapa lui Arahat. Ce fac acești indivizi uitați de Dumnezeu în aceste funcții seamănă cu uciderea cu pietre a femeilor musulmane, vinovate că i-au stârnit pe bărbații musulmani să le violeze. 

În plus, seamănă al dracu’ de bine cu o amenințare a persoanelor ne-vakseenate cu o moarte cruntă.  
Câte nenorociri ca la Piatra Neamț, spitalul Balș și, recent, Constanța mai sunt în așteptare, pentru a întări și mai mult puterea acestui salvator de mucava care a smurdificat țara? 

Când ne scapă procurorii de el?