ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceea ce se întâmplă acum în Canada, coroborat cu tot mai intensa și ipocrita campanie de "luptă” contra fake - news, arată clar unul dintre scopurile fundamentale ale plandemiei: anihilarea libertății de expresie, de conștiință, de protest și de asociere.  
 
De asemenea, arată clar subminarea dreptului de proprietate, mai ales asupra economiilor bănești din bănci, și a dreptului la libertatea de mișcare și de alegere a modului în care omul normal își poate câștiga pâinea. 
 
PS Azi am făcut plinul cu 7,2 doi lei pe litru de motorină. Sunt curios cu ce vom alimenta mașinile electrice, de vreme ce nu mai avem electricitate pentru palida industrie pe care o mai avem, producția internă fiind redusă intenționat la o treime din necesar. Și cu ce vom plăti energia necesară, având în vedere triplarea costului facturilor casnice.
 
 *
 
Dacă există bănci canadiene dispuse să blocheze banii din economiile personale sau de capital ale protestatarilor contra apartheidului sanitar, la ordinul unui Truck Frudeau, înseamnă că există astfel de bănci peste tot, inclusiv în Europa, inclusiv în România. 
 
Cu codul QR la îndemână și, mai ales, cu portofelul digital preconizat de Ursula & co (recent prezentat Forumului Economic de la Davos, ca ofrandă), acest lucru este o simplă chestiune de ordin dictatorial, urmat de un click, care va face orice eretic, dizident, militant pentru drepturi și libertăți sau oponent politic să rămână fără resurse și să piară prin înfometare și alte privațiuni materiale.
 
Sănătatea e pretextul de azi. Săptămâna viitoare va fi amprenta de carbon. Peste o lună, refuzul de a crede în războaiele date ca sigure de serviciile secrete și "sursele” cnn. La anul, refuzul interconexiunii cu rețeaua om - mașină. Peste doi ani, evadarea din metavers. Și tot așa… 

Dacă există bănci care sunt dispuse să execute ordine tiranice ale unor guverne, atunci oamenii ar trebui să își retragă banii din bănci, preventiv. Să îi plaseze în bunuri palpabile și valori sigure (pământ, apă, aur) și, treptat, să renunțe la moneda oficială, tot mai digitalizată și, deci, tot mai expropriabilă, în favoarea unorr monede locale sau a barterului. 

Hai Liberare!