ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E de balamuc ce se întâmplă în Franța, țara de la care importă mai toată lumea legislație și comportament birocratic și care, printre altele, asigură președinția rotativă a UE, între 1 ianuarie - 30 iunie 2022. 

Deși le pass sanitaire introdus în 6 august 2021 ar fi trebuit să pună capăt epidemiei, în realitate a potențat-o, prin faptul că a permis răspândirea pe scară largă a agentului patogen de către persoanele „imunizate”, care au primit de la stat „libertatea” de a se plimba peste tot, în comunitățile tixite de pereoane vulnerabile, în marile aglomerații sau la locul de muncă, indiferent de faptul infectării. Așa au crezut Macron & co. că luptă eficient contra plandemiei și că, în același timp, permit economiei să se miște, să "crească” (de fapt, economia s-a afundat în datorii și în consum dement de resurse be-regenerabile). Iată că valul 5 nici gând nu are să plece din Franța, motiv pentru care masca redevine obligatorie, testul negativ se impune, în vârf de val, și celor „imunizați” cu doza completă, iar perioada de „imunizare” se reduce la 3 luni. Ce credeți că găsește de cuviință Macron? Să accelereze procesul de inoculare cu doza a treia! După care va urma a patra! Asta în condițiile în care primele două doze nu au dus la nimic, iar o variantă nouă a serului experimental/condiționat autorizat, adaptată noii vedete plandemice, omicron, nu s-a pus încă pe piață. Ca să nu mai vorbim că testul negativ care se cere este același RT-PCR despre care Fauci, gomandantul de la agțiune american, spune că nu este fezabil - CDC a decis scoaterea sa de pe piață din 31 decembrie 2021. 

În poze veți vedea un extras dintr-un raport dat publicității de generalul Dominique Delawarde, din care rezultă mega-eșecul campaniei de „imunizare” cu minunatul ser experimental impus lumii de oameni ca Macron, Fauci și von der Leyen, birocrați aflați mai mult sau mai puțin în conflicte de interese cu marile laboratoare farmaceutice. Chiar dacă sunt în franceză, din poze vă veți putea da seama că, în Europa hiper-înțepată, rata de mortalitate a fost peste 2, în timp ce în Africa aproape deloc „imunizată”, rata de mortalitate a fost de „doar” 0,16, spre nedumerirea și furia colectorilor de creanțe ...      

PS Despre generalul Delawarde vom mai discuta. 
 
 
                                                  *

Faptul că certificatele sanitare ("verzi”…) emise pe baza injectării cu serul Johnson & Johnson nu mai sunt valabile în Austria probează că vakseenarea anti-couveed a fost un experiment. Eșuat. Cel puțin în cazul Johnson&Johnson (interzis în Austria) și, parțial, în cazul AstraZeneca (interzis de facto în UE, dar bun di tăt în UK…). Geopolitica rulz, gen… 

Motiv pentru care procesul de tip class action pe care îl organizez, cu scopul stopării acestui experiment, este și mai justificat azi decât în noiembrie 2021. 

Până în acest moment s-au aliat și au acceptat să fie în proces cca 500 de co-reclamanți. 

După toate aparențele, acțiunea în sine va fi gata să fie înregistrată la finalul lunii ianuarie 2022. 
 
Hai Liberare!