ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România, data fiind concentrarea pe vaccin, ca formă exclusivă de combatere a plandemiei, a fost atacată chiar și speranța la viață, întrucât tratamentele și medicamentele anti-virale eficiente au fost eliminate din spital și, respectiv, din farmacii, în baza unor protocoale medicale care au interzis toate procedurile și medicațiile, cu excepția vaccinului și a brandurilor de medicamente „recomandate” prin protocoale.
 
Tratamentul precoce, prin medicii de familie sau în ambulatoriile clinicilor sau ale spitalelor, a fost dezavuat, în favoarea tratamentului în spitale (ilegal și iresponsabil reorientate către „tratarea” bolii covid-19, în ciuda lipsei de specializare și a personalului dedicate bolilor infecțioase). 

De asemenea, efectul psihologic negativ a fost major. Populația a fost terifiată de ideea că boala este fatală și că nu există medicamente sau proceduri medicale eficace, cu excepția vaccinurilor și a brandurilor de medicamente (evident, extrem de scumpe) „recomandate” de protocoale. 
 
 
De asemenea, populația a văzut permanent în mass-media că spitalele sunt supra-aglomerate, ba chiar sufocate de cazuri grave (situația reală fiind cu totul alta, cu mult mai puțin terifiantă) și că secțiile de terapie intensivă (ATI) iau foc, la propriu, iar asta nu s-ar fi întâmplat din cauza improvizațiilor și a incompetenței, ci pentru că o mare parte a populației „medievale” ar fi refuzat vaccinarea imperativă (adică, pe românește, violul sanitar). Populația, din aceste cauze, a evitat spitalele, medicii de familie și clinicile și, în plus, o mare masă de oameni și-au agravat starea de boală prin împovărarea emoțională suplimentară cu această spaimă artificial creată și întreținută. Toate acestea, pentru promovarea unui ser experimental, a cărei eficiență în combaterea pandemiei s-a dovedit a fi inacceptabil de redusă... Beneficiile acestui ser experimental au fost cu mult mai mici decât pierderile și, mai ales, riscurile pentru sănătatea publică și integritatea genomului uman.    

În altă ordine de idei, România a pre-cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin, dintre care 20 de milioane au fost efectiv recepționate. Recent, un milion de doze au fost date la distrugere ecologică, întrucât au expirat. Încă 5 milioane expiră în martie 2022. Prețul acestor doze inutil cumpărate, cu tot cu costurile logistice (depozitare în facilități criogenice, transport, manipulare și distribuție pe centre de vaccinare), depășește 90 de milioane de euro. Cu acești bani s-ar fi putut construi cel puțin trei spitale regionale noi, care nu ar mai fi avut riscul de infecție nozocomială (cu care pacienții se aleg după internarea în spital, cu consecințe uneori fatale).  

Nimeni, până acum, nu și-a cerut scuze pentru asta - și nu o va face. Dimpotrivă, asistăm acum la operațiunea de camuflaj a adevăraților vinovați și la jocul acestora la offside - țapii ispășitorii vor fi marcați cu punctul roșu al laserului opiniei publice, care se va năpusti asupra lor, ratând sepiile ascunse în spatele pâclei care se creează azi, prin prelungirea inutilă a stării de alertă. Dar, unii dintre noi vor rămâne, totuși vigilenți. În plus, jocul la offside este imprevizibil - nu se știe cine vor fi țapii. Ar putea fi oricine ...