ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am vrut să nu vă mai deranjez azi. Sau să nu le mai stric mojo-ul bicicliștilor pandemici. 

Numai că în presă au fost strecurate niște info despre mail-urile lui Fauci către bilgheiț, Zuckerberg și omese. Despre aceste chestii, care înseamnă fix conspirația, și nu doar indicii ale conspirației, nu a scris decât activenews. [Presa main-stream, „independentă”, interesată de informații oficiale, ne-a ștampilat pe noi, în schimb, drept „conspiraționiști”, „negașioniști”, „teroriști” etc.]. Or, din aceste mailuri rezultă marea bătaie de joc la care am fost supuși (și scenariul, respectat întocmai de feisbuc, google, twitter eiusdem farinae):  

- masca nu a fost necesară și nici utilă, exceptând nevoia de identificare a supușilor, de virtue signalling și de sondare a gradului de iraționalitate a populației înfricoșate; 

-niciodată asimptomaticii nu au fost periculoși - pur și simplu, Fauci a scris greșit cuvântul simptomatic, adăugând litera a (într-un mail, acest doctor doom a zis că era ... obosit, și de aia a scris asimptomatic); 

- virusul nu este natural, ci a scăpat, probabil accidental, din laboratorul de la Wuhan, finanțat și de SUA, și de UE, și funcționând cu tehnologie franceză și cu specialiști nemți și britanici. 

În plus, în poză aveți niște cifre, buline și ani care vă arată clar unul dintre scopurile reale ale planului pandemiei - îndatorarea pe zeci sau chiar sute de ani a statelor. Îndatorare unde? La bănci, fonduri de investiții sau la giga fonduri de gestiune a activelor (shadow banking), care dețin și Big Tech, și Big Pharma și toată birocrația lumii. 

Spania va avea nevoie de 89 de ani pentru a achita "datoriile covid-19. 
Franța, 67 de ani. 

Italia, 26 de ani. 

Germania, 7 ani (quelle surprise...). 

România? Probabil 125 de ani.