ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În această cursă către nimic s-au înscris peste 1.100 de orașe, inclusiv mai multe orașe mari din România

Două dintre țintele acestei curse către nimic sunt: zero consum de carne și zero consum de lapte până în 2040. Nu contează prea mult cum intenționează actualii sau viitorii primari români să facă asta, dar contează că lumea nu știe ce țintă și-au asumat acești gospodari globali care se identifică drept călători în timp.

Lumea nu știe de existența acestor ținte bizare pentru că aceste informații sunt cenzurate și ocultate, deși sunt ascunse la vedere, pe site-ul RACE TO ZERO.

Și eliminarea numerarului fizic (dublată de triplarea comisioanelor bancare pentru plăți și încasări prin virament & digitale) este o cursă către nimic. O cursă a "patriotismului” ecoNIMIC**.

*unul dintre nepoțeii mei, aflat în "clasa zero”, a întrebat, pe bună dreptate: "dacă îmi cumperi zero bicicletă, ce bicicletă îmi cumperi”? zic, dar de ce mă întrebi? "păi, dacă sunt în clasa zero, sunt în clasa nimic; mai bine stau acasă…”. O fi, n-o fi clasă pregătitoare/zero, cert e că în acest fel percep unii copilași aceste experimente…

** de aia zic ne întâlnim pe 11.11.2023 la protestul din Piața Victoriei. Sper.

Citiți și: ”Cursa către 0”. Mai multe orașe din România, pe lista C40 a Forumului Economic Mondial. Ce primari nebuni vor să îndeplinească ”idealurile” comunismului globalist mascat în ”urgența climatică globală” și să impună orașe-închisori ”de 15 minute”