ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niște italieni au circulat pe net și pe paginile de socializare o poză cu varianta italiană a zertifikatului de vakkseenare, din care rezultă cât se poate de clar că sunt planificate 7 (șapte) doze de ser magic. 

A bon entendeur, salut - cine s-a înțepat pentru mici, concedii, concerte sau dineuri cu proști, se va mai înțepa. Planul era scris de mult, prin patente și regulamente UE. 

În Franța, ministerul de interne face eforturi penibile de a camufla realitatea și magnitudinea protestelor. 
Cică numărul celor care au ieșit în stradă ieri, în 220 de orașe franceze, este de fix 175 503 de manifestanți, ceea ce înseamnă o medie de 797 de persoane pe manifestație… 

Ai senzația că ești în plin documentar prost despre protestele anti-totalitare din China anului 1989! 

Evident, mass-media dau tușe și mai groase acestei minciuni oficiale - manifestanții sunt definiți ca marginali și troglodiți, iar organizatorii protestelor sunt caracterizați ca naționaliști gregari, medievali, anti-științifici* și hoți de libertate**. 

În schimb, în lumea reală, marii comercianți au magazine goale, mijloacele de transport în comun s-au transformat în triaje sanitare și pleacă goale în cursă, iar patronii conformiști se confruntă cu greve și lipsă de personal. 

PS În mod neașteptat, și australienii au ieșit masiv în stradă. Acolo s-a lăsat cu violențe și arestări. Progresismul nu ține de foame nici în a doua cea mai progredistă țară din lume (după Canada). 

*nimic nu a fost științific sau măcar de bun simț în decursul acestei plandemii, totul a fost estimare, aproximare, ghiceală, geopolitică și extrem de mulți bani canalizați către cei care aveau deja extrem de mulți bani și putere

**libertatea de a fi închis în țarcuri când mergi la masă în oraș și de a te înțepa de 3-4 ori pe an pentru a te "imuniza”