ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mă simt încă acea creangă subțire în copacul alor mei, chiar dacă acum eu sunt copacul. De fapt, în străfundurile mele, mă simt încă la fel ca acel țăran de la țară din 1990 care rata din când în când rata care tocmai pleca din stație.
 
Știți cercul acela în care cei de la disco/club se organizează "natural” pentru a dansa în sincron? Cu aspectul meu de urs ursuz din 1990-91 reușeam mereu să ies, tot "natural”, din cerc, căci cei ai locului mă rejectau din stolul lor, pas cu pas, dar ferm. 

Cam așa-i și acum. 

Azi, încă nu am realizat pe deplin că m-am făcut mare. Înțelept, poate nu suficient, dar îmbătrânit de experiența a 5 vieți într-una singură, da. Știu acum bine că judecata nu mi se va face după succese, ci după totalul eșecurilor din care m-am putut ridica de la podea pentru a fi treaz și de încredere a doua zi. De încredere pentru cei care depind de mine. Cam asta am ajuns să cred că înseamnă să schimbi lumea proprie. În bine, întru dreptate. 

Tuturor celor care m-au suportat până azi, un mare Mulțumesc.