ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evident, zisul CEO nu a omis să vândă acțiuni deținute la bancă, în valoare de cca 3,5 mil dolari (un mizilic, de altfel), cu doar 3 săptămâni înainte de faliment.
 
În mod cinic și în stilul stupid al filmelor de propagandă holiudiene, zisul CEO le-a transmis șomerilor cauzați de falimentul băncii un mesaj lacrimogen, cum dă bine pă propagandă woke. 

La rugăciunile insistente ale plângărețului CEO, guvernatorul neo-marxist al Californiei a cerut guvernului SUA să salveze trezita și corecta politic bancă. Paradoxal, trezitul guvern SUA nu a dat niciun cent, semn că se merge pe scenariul de la recenta nenorocire bancară, din 2008: deversare controlată, sacrificiu al unor țapi ispășitori, bail out pentru băncile care rămân în viață după sinistru.
 
Chestia e că, spre deosebire de epoca Bush jr. - Ooh Bama, nu mai sunt bani - s-au dus toți pe ”lupta” contra plandemiei, contra schimbării climaterice și contra putinului. În plus, nu se mai pot tipări dolari - datoria publică a SUA este deja de 34 de trilioane de dolari, iar dolarul nu mai este decât în proporție de cca 30% monedă de plată/referință, restul fiind ocupat de euro, rublă și yuan. 

Imperiul nu mai poate contra-ataca. Imperiul se destramă. 

Aceasta mare problemă este. 

Aceasta mare tulburare a echilibrului Forței este.