ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi va fi grevă generală în Italia. 

Dacă va merge în Italia, va merge și în Franța și va fi importată și în România. Colaboraționismul consiliului național al rectorilor, care a decis ieri obligarea tututor studenților la procurarea unui pașaport sanitar ca o condiție de acces la cursuri, nu va mai avea nicio relevanță. 

De asemenea, lipsite se relevanță vor fi fost eforturile disperate ale influencerilor și propagandiștilor vakseenării, care apasă tare pe pedala emoțională a lipsei paturilor de la ATI (ca și când intensificarea propagandei nazzipass-ului ar face să răsară noi paturi la ATI). 

 
Luni, la Cluj, se depune o acțiune colectivă a unui număr de 9 avocați, printre care și subsemnatul, împotriva noii hotărâri de guvern de prelungire a ilegalei stări de alertă. 

Marți, cu 2 ore înainte de votul în plen, Senatul organizează o dezbatere online cu privire la oug-ul lui Cîțu referitor la nazzipass-ul sanitar. Am fost invitat și eu să particip. 

Nu știu dacă voi fi lăsat să vorbesc și nici dacă dezbaterea va putea să schimbe decizia senatorilor de a transforma în lege actul totalitar al demisului Cîțu. Ca și legea 55/2020 și legea 136/2020, și asta va trece, probabil, ca panzerul prin lanul de porumb, căci așa vrea Arafat, pe care Constituția îl lasă rece ca piatra de mormânt pusă peste cei 50 de oameni uciși prin incinerare la secțiile "sale” de ATI. Dacă nu ați observat, această entitate malefică a crescut în putere și influență cu fiecare nenorocire nouă (pe care nu și-a propus niciodată să o evite, întrucât se hrănește din nenorociri). A reușit să smurdifice lumea noastră, pentru că noi nu am reușit să o doborâm în stradă sau în justiție*. 

Nu știu dacă mai contează logica dar, presupunând că nazzipass-ul va fi devenit obligatoriu până în decembrie, și ținând cont că, până atunci, schema "completă” va fi însemnat 4 doze, iar un număr de 3,5 milioane de doze vor fi expirat, atunci:  

(i) eu, "ne-vakseenatul”, voi fi injectat obligatoriu cu patru (4) doze, sau cu una?
 
(ii) cele 3,5 milioane de doze expirate*** vor fi înlocuite cu altele noi, adică alți bani, altă "distracție”, alte comisioane babane pentru ciracii lui Cîțu? 

*Justiția, la cel mai înalt nivel, s-a cam pus la picioarele "salvatorului” Arafat, confirmându-i și cele mai prostești și ilegitime hotărâri

**Nu doar că aceste doze expirate ne-au costat inutil cca 20 de milioane de euro, dar o să ne coste încă pe atât, întrucât medicamentele nu se aruncă în canal sau la tomberon, ci trebuie distruse prin proceduri ecologice extrem de scumpe