ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Milioane de oameni sunt în stradă pentru a cere revenirea la normalitate, iar Macron, Trudeau, Scott Morrison, Biden eiusdem farinae îi "emmerdează” cu bâte, arest, gaze lacrimogene și etichetări ("naziști”, "scursuri”, "dezgustători” și tot cortegiul de mizerii și violențe de limbaj utilizate de privilegiații neo-feudali ai globalismului progresist, pe care le-ați auzit și în România, în martie anul trecut, când au ieșit în stradă oameni din 78 de localități).
 
Poliția și jandarmii au fost reduși, peste tot în lumea "civilizată”, la stadiul de trupe de represiune - nu prea înțeleg cum îți poți bate cu asemenea cruzime compatrioții care protestează pașnic și nici cum anume poți fi declarat stângist și progresist și să ordoni stâlcirea clasei muncitoare…  

În același timp ei, trudeii, macronii, superbii, cheamă la calm. 

Și luptă pe rupte pentru pace. 

 
Presa main-stream e plină - ochi de știri alarmiste care dau ca sigură invadarea Ucrainei de către Rusia, fix miercuri (tipul de la Casa Albă nu știe ora, dar promite să ne-o spună). Asta în condițiile în care președintele Ucrainei spune, fără intenția de a face vreo glumă de comediant convertit în politician, că aceste știri și informații sunt false și exagerate. 

Stai așa - știri false? 

Adică, fake news? 

Păi unde sunt, frate, fact checker - șii când au nevoie de ei? 

Dacă ar fi fost vreo știre, opinie științifică, dubiu de bun simț sau vreo conferință ori dezbatere despre minciunile plandemiei, despre profețiile demente ale bilgheiților sau despre resetările pritocite de forumurile "elitelor” neo-medievale de la Davos, legiuni de fact checkers ar fi fost imediat dezlănțuite, ca un iad al inchizitorilor pedepsind cu arderea pe rug și cenzură "ereticii”.  De exemplu, bizarele chemări ale (ex) prinților britanici la efectuarea de teste HIV în masă și coincidențele ce rezultă din retragerea de pe piață a unor injecții experimentale australiene (vreo 50 de milioane…), pe motiv că determinau teste HIV fals pozitive au fost atacate cu un potop global de katiușe fact check - eriste, ca să fie repede reduse la tăcere vocile celor care pun întrebări. 

Nu înțeleg, de exemplu, cum poate fi considerat credibil articolul din Der Spiegel din care rezultă că rușii invadează … miercuri. Articolul chiar precizează că are știrea CIA "pe surse”. De ce e mai credibilă această "știre” pe surse decât declarațiile lui Zelenski (nu va fi război, zice omul, iar agitația asta nu numai că e inutilă, dar face rău ucrainienilor, zice omul)? De ce nu ar fi asta o patetică încercare de a distrage atenția de la revolta camionagiilor, revoltă care este despre minciuna și nocivitatea politicilor globale de "combatere” a plandemiei (a se citi "realimentare” permanentă și consolidare prin frică a farsei plandemice care durează deja de doi ani)? 
Iar CIA chiar e credibilă? 

Nu CIA a cauzat premisele false ale "războiului contra terorii” din Irak și Afganistan? 

Nu sunt CIA și administrațiile Obama/Biden/Clinton un fel de Ali chimicul din acest punct de vedere? 

Nu s-au distrus, sub pretextul "democratizării lumii arabe”, stabilitatea și fundamentele unor civilizații? 

Nu am fost mințiți tot de serviciile secrete că "acest virus nenorocit” este de origine naturală (și nu e), că poate fi detectat cu teste (care nu sunt fiabile) și că injectarea cu seruri experimentale va opri plandemia (și nu a oprit-o, ci a declanșat toate relele încapsulate în cutia Pandorei)? 

De de i-am crede acum? 

De ce nu i-am crede, mai degrabă, pe camionagii și pe ucrainienii de rând, care nu își doresc să fie carne de tun pentru Biden?