ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tatăl lui Cîțu a declarat la tv că „Florin” nu i-ar fi spus niciodată că a făcut pușcărie în SUA, în timpul studenției *. Vă dați seama cât de onest este Cîțu?
 
 
Vă puteți imagina câte alte secrete de acest gen mai ascunde Cîțu?
 
 
De exemplu, cum de are niște sume frumușele în conturi offshore, în Cipru, și nu le declară (interpelare a senatorului Daniel Zamfir de anul trecut, la care drogatul/bețivul oficial declarat Câțu nu a catadicsit să răspundă niciodată) și cum de a îndatorat România cu peste 35 de miliarde de euro în mai puțin de doi ani, fără a se ști vreodată ce a făcut cu banii?
 
 
Cum naiba mai poate fi susținut un asemenea om de un întreg partid, de o întreagă coaliție, de toate serviciile secrete (care se laudă cu inteligența lor și care au ca slogan ... patria a proiri), plus Iohannis, marele tăcut atunci când apar lebede negre de natură a afecta siguranța națională?
 
 
*ciudată studenție, intinsă pe aproape zece ani - 1992 - 2001
 
Să zicem că_Cîțu ar avea de semnat acte oficiale în SUA sau cu entități rezidente în SUA. Nu poate. Are cazier penal. 

Reabilitarea în SUA nu a intervenit de drept și nici nu a fost obținută. 

Dpdv moral și politic, nici nu conta dacă ar fi obținut-o. Inscripția "funny” de pe tricoul cu care ieșise la protestul din 10 august 2018, "nu luăm prizonieri” și sloganul "fără penali în funcții publice” îl obligă la demisie. 

PS Naive-s justificările (ca să nu zic prostești) cu "păcatele tinereții”. Cîțu era ditamai ăla în 2001, avea 29 de ani! O fi fost tânăr doar dacă emoțional rămăsese la vârsta de 12 ani (lucru care e și mai valabil azi…). În plus, fapta lui Cîțu a fost gravă - delict de gradul 2, pentru care instanțele americane dau pedepse de până la un an închisoare. Ca la noi, de altfel. 

PPS Înainte de a fi băgat la pușcărie, Cîțu a fost arestat preventiv. Cineva l-a scos pe cauțiune. Cine l-a scos pe cauțiune? Cumva cel care l-a recrutat pentru ceea ce vedeți toți că se întâmplă, adică vânzarea metodică a resurselor României și punerea noastră în captivitatea creditorilor, pe 150 de ani de acum încolo?