ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La emisiunea de la A3 a lui Răzvan Dumitrescu, din data de 17 februarie 2022 am fost solicitat să fac, după aprecierea mea, topul celor mai mari minciuni din pandemie. 

Ca să rămână scris, voila: 

(i) starea de alertă a fost impusă și menținută perpetuu, timp de aproape 2 ani, ca măsură de politică sanitară. Fals. 

În realitate, a fost excepționalism economic și juridic, care a permis (și permite) unor tehnocrați auto-mandatați și guvernului prostocrat să facă lucruri niciodată permise în situații normale: achiziții de stat confidențiale, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ (mutarea oricui, oricând, oriunde, cultivarea sinecurilor politice, hărțuirea și șantajul la locul de muncă), subordonarea justiției, transformarea poliției, a jandarmilor și a funcționarilor sanitari în armă totalitară. 

(ii) măștile au fost eficiente. Fals.
 
De la "masca nu are nicio relevanță în afara spitalelor”, la "masca e sfântă”, la "necesitatea” a trei măști, la utilitatea "acoperitoarelor faciale” (în realitate, măști neconforme), până la "măștile sunt mai eficiente ca vaccinul”, totul a fost fals. Pandemia nu s-a terminat. Se va termina curând, dar prin imunizare naturală. Fără mască, pandemia ar fi durat 6 luni. Cu mască, durează 2 ani. Bine că CCR a desființat oug care impunea obligativitatea inutilei cârpi
(iii) testele pisiar sunt relevante și fiabile. Fals. 

CDC din SUA le-a scos din uz pentru că nu făceau distincția între gripă și c… și că dădeau rezultate fals pozitive chiar și la 3-4 luni după infectare. 

Autoritățile europene admit că 30% din rezultate sunt fals pozitive. 
În Suedia s-a dat cifra de 90%… 

Notă suplimentară: CDC a spus recent pe tuiter că cel puțin 10% din numărul total al materialelor genetice, rezultate ale testelor, au fost colectate (clandestin) pentru a fi folosite pentru secvențieri genetice. Iată adevăratul scop al testării: crearea unei baze de date globale cu privire la amprenta genetică a individului, cu tot cortegiul de riscuri antrenate. 

(iv) vakseenul a fost eficient : protectiv și sigur. Fals. 

Varianta Omicron a probat totala ineficiență a vakseenului. Doza a treia a demonstrat caracterul pur temporar al "eficienței”. Nu a existat imunizare individuală, nu a existat imunitate de turmă, nu s-a oprit plandemia (dimpotrivă, doza "completă” a cauzat mare parte din valul 4, iar doza a treia, valul 5). Nu contează că, statistic, au putut apărea cifre (forțate) care arată un număr de cazuri ușoare mai mare în cazul "imunizării”, în raport de ne-"imunizare”. Contează minciuna enormă și criminală confirm căreia vakseenarea este singura soluție de vindecare și prevenție, iar persoanele "imunizate” sunt în siguranță, protejându-i și pe ceilalți. 
 
(v) codul QR a ajutat "luptei” contra plandemiei.  Fals. 
Nu a avut niciun efect pozitiv epidemiologic. Dimpotrivă, a favorizat răspândirea bolii, pentru că posesorii codului, chiar pozitivi fiind, au intrat liber în mari și aglomerate comunități, infectându-le. 

În realitate, codul QR este un nazipass, care a restrâns totalitar drepturi și a pregătit introducerea în Europa a creditului social de tip chinezesc. Adică, dictatura digitală și apartheidul sanitar.

Citiți și Idioții din cauza cărora au murit oameni în România. Rafila: Masca e mai eficientă decât vaccinarea!