ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub constrângerea politică și birocratică tot mai grea și insistentă a Comisiei Europene, tot mai multe state membre europene, unele cu un trecut care ar trebui să le îndemne la mai multă precauție și smerenie*. În același timp, însă, Senatul american a votat împotriva ordinului lui Biden de a impune vaccinarea obligatorie (obligația fiind însoțită de sancțiuni dure pentru angajatori și de pierderea locului de muncă pentru angajații "recalcitranți”). 

Unul dintre inițiatori a spus, simplu: decizia de a te vaccina sau nu trebuie să fie o decizie individuală, bazată pe un consult medical prealabil - sub nicio formă nu ar trebui să fie o decizie a unui politician, mai ales când aceasta este președintele. 

Tâmpenia mileniului este că vaccinarea obligatorie contra variantei Delta și a tulpinelor Omicron** se va face cu serurile inventate și autorizate în 2 săptămâni, anul trecut, pentru varianta alpha, care nu mai există azi. Cum bine spunea Ion Robu, a vaccina pentru Omicron cu serul inventat pentru alpha îndeamnă a da viagra unui eunuc. 

Nemernicia mileniului este că, deși știrea relativă la palma aplicată de Senatul american lui Biden datează din 8 decembrie și este peste tot în mass-media main stream, inclusiv în New York Times și în Washington Post, veți vedea, practic, imediat cum această postare e cenzurată de feisbuc prin anunțul automatic conform căruia vaccinul este riguros testat și atent monitorizat și că, pentru informații despre vaccin, tre’ să vă duceți la "resursele” oficiale. Adică, la alea falsificate și coafate mereu, pentru manipulare. Adică la alea în care, cel puțin în România, nu mai are încredere nici dreacu. 

În orice caz, pe tuiterul ziarului Jerusalem Post, pentru care aveți o captură în comentarii, scrie că, după administrarea vaccinului la un număr de peste 2 miliarde de oameni, este timpul să se verifice dacă vaccinul este eficient și ce efecte secundare poate avea, pe termen mediu și lung. Pricepeți? După un an de experiment pe 2 miliarde de oameni, deștepții mileniului se gândesc că ar trebui să verifice post-factum niște chestii insignifiante, cum ar fi riscul de deces/boli grave și eficiența unui ser pentru care democrația și chiar condiția umană au fost aproape distruse prin apartheid sanitar și experimente mengeliene. 

*prima lege emisă în 1933 de cancelarul german Hitler, mai cunoscut sub numele de fuhrer, a fost legea purității rasiale - cei ce nu s-au supus tratamentului obligatoriu creat de medici și de oameni de știință pentru eliminarea riscului de transmitere ereditară a impurității ereditare a sângelui, au fost sterilizați; au cam 400 de mii; în UE, cei ce nu vor să se vaccineze depășesc suta de milioane; vor fi aruncați extra muros, doar pentru că Ursula nu va mai putea să dea în consum celr 2 miliarde de doze pre-cumpărate de la big pharma, cu care se află în conflict de interese

 **sau ce alte drăcii vor mai inventa ăștia pentru a ține aprinsă flacăra stării de urgență/calamitate/alertă și, deci, vii afacerile de furt, corupție și conflicte de interese ale tehnocraților cu big pharma și big tech