ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Dumnezeu mi-a dat libertatea de a alege să nu mă supun niciunei puteri din această lume, de cine mă voi teme când mă voi ridica în contra robiei impuse cu biciul ordonanțelor și cu ciomagul contractelor și al formularelor tipizate?

Dacă Dumnezeu m-a făcut egal cu împărații și robii în fața riscului de a mă ridica la El, cine va putea să îmi răpească șansa de a fi om normal?

Dacă Dumnezeu mi-a dat fraternitatea cu cei de dinaintea mea și cu cei din zilele mele, de a împărtăși dureri, tristeți, bucurii, vise și idealuri, cine mă va priva de valorile perene ale umanității noastre și ce dement mesianic va îndrăzni a demola condiția noastră umană?

Cine sunteți voi, de vă credeți capabili să ne supuneți, să ne remodelați ca pe niște figuri de plastilină, să ne goliți pe dinăuntru și să ne umpleți cu voi înșivă?

#nesupușii nu vor "siguranța” pe care ne-o vindeți pe suportul crizelor inventate de voi și ca rezultat al fricii permanent alimentate de influencerii voștri plătiți și mituiți cu banii noștri

#nesupușii nu au încredere în voi

#nesupușii vor fi în stradă pe 2 octombrie

Citiți și Ce vor organizatorii protestului de azi de la ora 16.00 din Piața Victoriei. REVENDICĂRILE PRINCIPALE