ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă dați seama că_Coldea et co. au făcut trafic de influență și spălare de bani pentru a zădărnici "munca” și "lupta” de combatere a crimelor europene comisă de ex-camaradei lor, Koveși? 

Dosarul în care Hideg - denunțatorul trebuia să ia 2,5 ani cu suspendare era primul dosar instrumentat în România de EPPO, parchetul european fictiv al doamnei Koveși… 

Interesant este că sentința de condamnare primită de Hideg nu e definitivă. În apel, având în vedere dosarul contra lui Coldea & co., se poate lua totul de la zero, iar condamnarea ar putea pica, de unde un potențial uriaș de decredibilizare a EPPO… 

PS Poate nu ați sesizat, dar EPPO este acuzat că a uzurpat competențele parchetului din Belgia de anchetă a faptelor din pandemie ale Ursulei von der Leyen. Ceea ce a reușit "parchetul” lui Koveși a fost amânarea până la 6 decembrie a anchetei, fapt ce îi permite acum Ursulei să își continue în liniște marșul în cadență către al doilea mandat de președinte al Comisiei Europene.
 
De aceea, votul din 9 iunie este crucial. Pentru a-i pedepsi pe acești hoți, corupți, impostori și spălători de bani trebuie ca establishment-ul "stabilității” să fie schimbat.