ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Am mers în Afganistan pentru a ne răzbuna pe cei care ne-au atacat. […] Misiunea noastră nu a fost să construim națiunea".  (Joe Robinette Biden) 
 
Atât. Bulai dislike this. 

PS Dacă asta nu sună a invitație a talibanilor la contra-răzbunare, atunci eu sunt papa Ioan Paul al II - lea.


                                                                                *


Trump spunea pe tuiter, în octombrie 2019, că SUA au fost la război bazându-se pe o premiză falsă. Au cheltuit 8 trilioane de dolari (până în toamna lui 2019), iar războiul a costat mii de vieți de soldați americani și milioane de vieți ca pierderi colaterale? 
 
Cu ce scop? 

Cu ce rezultat? 

Iată că talibanii au câștigat războiul! 
Acum urmează răzbunarea. 

Vor distruge orice urmă americană/occidentală din zonă, vor nimici femeile ca persoane cu identitate și drepturi, vor cauza migrații masive, vor crea din nou armate de teroriști, care vor face rizibilă orice "luptă” contra plandemiei și irațională orice ipocrizie relativă la drepturi și „libertăți” acordate posesorilor de pass sanitaire. 

Vor face ca Europa, cu apartheidul sanitar în floare și cu semnalizarea virtuții impusă oilor supuse în spatele măștii și închise în țarc, să fie nevoită să își contemple ipocrizia, prostia birocratică și anacronismul. La fel și SUA. Btw, talibanii nu poartă mască și nici nu sunt de acord cu „imunizarea”. Imigranții fără mască și fără „imunizare” vor crea al cincilea val, după placul și planul big pharma.   

Când Bizanțul a fost cucerit de otomanii lui Mehmet II, "învățații” măreței cetăți erau într-o foarte serioasă discuție despre sexul îngerilor. E o mică diferență acum, în cazul Europei: discuția este despre identitatea de gen și nu e o simplă discuție, ci o ideologie menită a transforma o minoritate cu drepturi și șanse egale cu cele ale majorității, într-o minoritate dominantă, imperialistă și înghețată într-un prezent hedonist perpetuu.