ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum a apărut colonelul acesta în viața noastră nu se știu prea multe. Umblă vorba că ar fi nepot de-al lui Ciucă, ministrul Apărării. O fi. Mai umblă și vorba că soția lui ar fi medicul kinetoterapeut al lui Iohannis. Sau al doamnei Geta. O fi. La atâtea merite ,mă mir că nu e feldmareșal și geniu al seringilor și vaccinurilor.

La început părea ușor de digerat ceea ce turuia la televizor. Oarecum simpatic, până la un punct. Când lumea a sesizat că e prea fardat și rimelat pentru un colonel al Armatei Române, l-am trecut și eu la categoria „și alții”. M-a dat gata ambiția lui de a fi pe invers. Ca să n-avem vorbe, pe inversul opiniei celorlalți. Spuneau specialiștii din străinătate că vaccinul nu rezolvă nimic, Gheorghiță o ținea pe a lui că vaccinul este viitorul luminos al omenirii. Glăsuiau experți din toată lumea că vaccinul provoacă decese, Gheorghiță era în stare să țină prelegeri, ore în șir, că vaccinul este ca un elixir. Cam nebun elixirul ăsta, zic eu, care te culcă la pământ și nu mai sufli. Când a început să moară lumea ca urmare a vaccinului, colonelul de seringi a spus că nu e adevărat, apoi că sunt cazuri izolate, fără legătură cu zeama din fiole.

Ne-a îmbrobodit cu maratoane de vaccinare, cu caravane la sate și pe tăpșanele patriei, cu centre de vaccinare la căminele culturale și la șoimii patriei. Vrea, acum, și vaccinarea copiilor începând cu vârsta de doi ani. Nu vrea să înțeleagă că pe noi nu ne interesează ce spune, că zâmbetul lui insinuant ne place ca datoria la chirie și că părinții ne-au spus să nu ne jucăm cu copii necunoscuți de pe stradă. Să meargă la scara lui să se joace! Acum, rata de vaccinare i s-a prăbușit colonelului sub nas. Și asta pentru că s-a ajuns la cota maximă la care populația ar fi vrut să se vaccineze. Nu, eroare, domn colonel. Populația nu vrea să se vaccineze și, la prima vedere, aș zice că e abia cota minimă. Așa că steaua de general pe care miza, după cum se aude de ceva vreme, o să fie doar o jumătate de stea. Pentru cealaltă jumătate nu mai e material.



Sursa: Național.ro