ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


''Lupta eficientă împotriva schimbărilor climatice nu poate fi una solitară, ci presupune un demers comun și o bună organizare și coordonare. Din această perspectivă, instituțiile publice centrale trebuie să își asume un rol de catalizator în procesul de gestionare a efortului național de răspuns la schimbările climatice.'', a spus președintele României, Klaus Iohannis, săptămâna aceasta, mai precis joi, la lansarea raportului prezidențial "Limitarea schimbărilor climatice și a impactului lor: o abordare integrată pentru România". Un fel de altă pălărie pentru aceeași direcție resetară, a ”României ReEducate”. Agenția națională de știri Agerpres s-a grăbit să publice mărețul citat al ”iubitului conducător” la Declarația Zilei. Deși pare că Țara arde și baba de la Cotroceni se piaptănă, în realitatea Klaus Iohannis nu face decât să meargă înainte pe calea ”Marii Resetări”, așa cum de altfel ne-a anunțat de la bun început că o va face: ”Pas cu pas”, spre cea mai mare înșelăciune a secolului (cel puțin de până acum): ”încălzirea globală”.

În același timp cu președintele de la Cotroceni, Patrick Moore, unul dintre fondatorii Greenpeace din anii 70'-80' și un clasic ecologist în viață, a susținut pentru The Epoch Times faptul că povestea încălzirii globale nu este altceva decât o ”narațiune”, un joc de cuvinte potrivit în contextul ”Marii Resetări”, altminteri, un concept ideologic venit la timpul la care a fost programat. Ca și George Orwell sau, mai nou, dr. Geert Vanden Bossche care a lucrat pentru Moderna sau dr. Robert Malone, inventator pentru alte scopuri ale tehnologiei ARNm, Patrick Moore este un expert care a fost acolo, cu sinceritate, în mijlocul a ceea ce avea să se transforme într-o ideologie globalistă. Din această perspectivă, el denunță azi monstrul mondialist:

Grupul mondial de Experți în Domeniul Schimbării Climei nu este o organizație științifică. Este o organizație politică compusă din Organizația Meteorologică Mondială și Programul Națiunilor Unite pentru Mediu [...] angajează oameni de știință pentru a le furniza „informații” care susțin narațiunea „urgenței climatice”. Campaniile lor împotriva combustibililor fosili, energiei nucleare, CO2, plastic, etc. sunt greșite și concepute pentru a-i face pe oameni să creadă că lumea se va sfârși dacă nu ne paralizăm civilizația și nu ne distrugem economia. Ele au acum o influență negativă asupra viitorului atât al mediului, cât și al civilizației umane.”, afirmă fondatorul Greenpeace pentru The Epoch Times.

În mesajul său, Moore emite ideea conform căreia aserviții Clanului Davos de la Bruxelles sau Londra mimează inutil catastrofa provocată de liderul de la Kremlin.

”Priviți doar criza energetică care se profilează în Europa și Marea Britanie, de care Putin profită. Dar greșeala este a lor, refuzând să-și dezvolte propriile resurse de gaze naturale, opunându-se energiei nucleare și adoptând o poziție imposibilă cu privire la combustibilii fosili în general”, a scris Moore.

Cu alte cuvinte, fac lucrul acesta pentru a susține ulterior că foametea care vine nu este nimic altceva decât un sacrificiu necesar pe care noi, cu toții, trebuie să îl facem în numele Ucrainei și pentru ca eroul Zelenski să mai primească un Oscar pentru cel mai bun rol al secolului. Înțelegeți ideea? Acest joc de-a șoarecele și pisica îmbrăcat în straiele unei cărți de istorie nu reprezintă alceva decât o cacealma, un praf în ochi pentru a netezi și mai mult cărarea globaliștilor, aflați acum într-o ascensiune continuă.

Tododată, adepții altei marionete, Greta Thunberg, consideră că din cauza războiului noi nu mai suntem atenți la ”stadiul uriaș de degradare” în care se află planeta noastră, ”abia locuibilă” și total dependentă de proiectele de revigorare pe care doamna Ursula și acoliții ei doresc să le implementeze de atât de multă vreme. Thunberg a făcut o declarație vehementă, tipic pentru ea, zilele trecute, spunând că Suedia nu se mai ocupă suficient de problema climatică, ci se axează mai mult pe banalități de tipul criminalitate sau școală - niște mizilicuri inutile și de fond: ”Politicienii suedezi ignoră criza climatică din perioada premergătoare alegerilor din 11 septembrie și o tratează ca și cum ar fi doar o problemă, mai degrabă decât o amenințare de viață sau de moarte.[...] Războiul din Ucraina și criza energetică în curs, care a dus la creșterea prețurilor la energie, domină titlurile cu doar o săptămână înainte de vot, în timp ce bunăstarea, școlile și criminalitatea bandelor se află în fruntea listei preocupărilor alegătorilor.” citează Reuters.

Ori de câte ori vine vorba despre știri de genul ”se topește Alaska” sau ”planeta nu va mai fi locuibilă în curând”, lucruri de o exactitate științifică încât „te doare mintea” și „se sparie gândul”, nu poți să nu faci comparație cu „pandemia produsă de lilieci” transformată de globaliștii anti-umani într-o catastrofă medicală internațională tocmai prin intermediul „remediului” oferit.

Pentru a demonstra încă o dată că „filantropii” resetari nu se lasă atât de ușor demascați, comisarul britanic Martin Griffiths de la ONU a anunțat doi ani de foamete pentru Somalia, din cauza faptului că războiul din Ucraina ocupă întreaga ”narațiune” și scumpește prețurile la alimente. Desigur, somalezi duc și lipsă de vaccinuri ”salvatoare”.

Când considerau unii anti-progresiști din România că excesul de zel îndreptat înspre Ucraina nu este o dovadă de amabilitate și exces creștinesc din partea românilor ci un gest de pură cădere în golul manipulării, s-a arătat înspre ei cu degetul spunând că sunt ”conspiraționiști”.

Ei bine, iată, cu toții ar trebui să ne îndreptăm atenția înspre Somalia, acolo unde încălzirea globală, covidul și războiul din Ucraina vor produce decese în masă și sute de îmbolnăviri, prin asta înțelegându-se că până acum Somalia a fost o țară bogată și cu un nivel de trai extraordinar de bun.

„Pas cu pas” omenirea se îndreaptă pe un drum pavat numai cu „bune intenții”...