ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul interguvernamental de experți ONU – ONU are experți în Mediu cum are OMS în Covid – a dat publicității raportul privind starea climei, care, pentru că locul climatologiei a fost ocupat demult de calamitologie, este denumit "Cod Roșu Pentru Umanitate”! 

Boris Johnson, Greta Thunberg și Frans Timmermans s-au situat în fruntea personalităților (lideri politici, activiști de mediu, oficiali UE) care cer publicului larg să ia raportul în serios. 

În 2009, Al Gore a anunțat că într-un interval de 5 -7 ani calota glaciară arctică se va topi. El i-a luat în serios pe experți, iar publicul larg l-a luat în serios pe el. Numai Calota glaciară a refuzat s-o facă! S-a opus – e și acum la locul ei! 

Experții, activiștii și adepții Calamitologiei au anunțat în urmă cu 50 de ani și dispariția Marii Bariere de Corali australiene, dar ea, ca și Calota, le-a făcut în ciudă! 

Au descoperit apoi, imediat după Barieră, Gaura din Stratul de Ozon! Ei, experții, anunțau zilnic umanitatea cu câți kilometri se mărește spărtura. Prin care intrau, nefiltrate, razele Soarelui. Care intenționa, clar, să pârjolească Pământul! 

Gaura a dispărut discret, nu se știe când, lăsându-i pe toți cu buza umflată! Asta când ar fi trebuit să dispară Bariera! Și Calota!

Însa acum, acum e mult mai grav! Climate Change! Altfel conservatorul britanic Boris nu o lua de mână pe eco marxista Greta și pe vicepreședintele Bussinesului Verde European (European Green Deal) Frans T, într-o veritabilă troikă ecologistă. 

Altfel, fostul ministru al Energiei și Schimbării Climatice, Lady Verma – o Greta Thunberg la bătrânețe – nu le-ar fi cerut britanicilor să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele care provoacă încălzirea globală. 

Expertii au descoperit demult că prin flatulențe se elimină în atmosferă gaz metan. Care, ca și CO2, e foarte nociv. Și că vacile sunt principalele vinovate de emisia lui! Așadar, era normal ca, după vaci, să fie luați în colimator și britanicii. Doar o problemă de timp. Vor urma și altii. În afară de Planetă, nimeni nu va scăpa! 

Farfuriile, tacâmurile de unică folosință, bețigasele pentru urechi, paharele, filtrele de țigări, șervetele umede și alte produse din plastic, care, conform Comisiei Europene, au un impact negativ major asupra mediului, sunt primele pe lista neagră. Directiva UE 904/2019 a anunțat asta din timp, așa că de la 3 iulie 2021 nu vor mai putea fi puse pe piață. 

Autoturismele Diesel și pe benzină, împreună cu cei care le fabrică, vor mai trebui să aștepte 10 sau 15 ani – asta conform Pactului Verde European – înainte să dispară ca gaura din stratul de ozon.

Perioada caldă medievală, cunoscută și ca Micul optim climatic, a fost epoca situată de specialiștii climatologi, pe vremea când mai aveau voie să deschidă gura, cam între anii 950 – 1250, sau chiar 800 – 1300, când Pământul a trecut printr-o încălzire accentuată și temperatura medie globală a fost cu până la 3° C mai mare decât în prezent. 

Umanitatea nu avea atunci ONU, activiști ecologiști, Protocolul de la Kyoto, Tratatul de la Paris, UE și Pactul Verde și experți în calamitologie. Nimeni nu monitoriza gazul metan din flatulențele vacilor, iar oamenii mâncau fasole la greu. Mai mult, vikingii, care nu o aveau pe Greta Thunberg, ci pe Erik cel Roșu – care a descoperit Groenlanda (Pământul Verde), cea acoperită de iarbă și copaci, nu de ghețuri ca azi – au neglijat total lupta împotriva Global Warming și Climate Change! Din cauza asta umanitatea de atunci a suferit de căldura sute și sute de ani!

Acum, Perioada Global Warming-Climate Change va dura, cu siguranță, mai puțin. Se va încheia odată ce Afacerea Verde își va atinge obiectivele. Și asta pentru că umanitatea modernă a progresat atât de mult încat azi are tot ce le-a lipsit înaintașilor! Planeta va fi salvată!