ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul vaccinist-userist al Timișoarei, provenit dintr-un partid de extremă stângă german cu elemente terorist-bolșevice, a fost huiduit îndelung la concertul aniversar Phoenix 60, unde s-a suit pe scenă pentru a-i înmâna lui Nicu Covaci, fondatorul legendarei formații românești, un așa-zis trofeu cu o amărășteană de codobatură din lemn cu două coarne în creștet, pe post de Pasăre Phoenix.

Concertul a fost susținut cu o zi înainte de ziua orașului, 3 august, care semnifică eliberarea Budapestei de către Armata Română și alipierea unei părți a Banatului la Patria-Mamă.

TVR Timișoara a dat o știre din care a cenzurat huiduielile. Ca și cum n-ar fi fost. Minciună prin omisiune. Ce poate fi mai bolșevic?

La 32 de ani de la moartea primilor români în revoluția anticomunistă, la Timișoara, conducerea locală a principalului post național așa a înțeles să aniverseze sacrificiul lor pentru libertate și ziua orașului: prin cenzură. La fel ca și în 1989.

Ba au mai avut și tupeul să scrie că „reprezentativă pentru orașul din care s-a născut Revoluția din '89, piesa "Timișoara" a fost interpretată în cor de publicul timișorean”...

Reprezentativ pentru Timișoara a fost și primul HUO la adresa dictaturii comuniste. HUO repetat acum - „în cor de publicul timișorean” - pentru dictatorii mai mici și mai limbrici sau mai mari și resetari, din conjurația imbecililor de azi .

Cu adevărat tot ce merită această pseudo-presă vândută și pseudo-clasă politică cumpărată este un mare HUO!

Altceva nu mai avem pentru voi.

Dincolo de momentul penibil cauzat de personajul subdezvoltat intelectual, concertul merită văzut și ascultat, de aceea l-am și preluat aici, în continuarea opiniei noastre la obiect. Marele HUO este pe la ora 1 și 40 de minute din filmarea originală dar îl oferim și în varianta la minut de mai jos.

Îl repet și eu: HUOOOOOO!

PS: Nu mai comentez că măreața trupă Phoenix a acceptat concerte plătite de autorități în pandemie unde intrarea se făcea numai cu certificate de vaccinare, că e ziua lor. Dumnezeu să le lumineze mințile că poate au murit tineri și din cauza lor.

VIDEO CU HUO:

VIDEO ORIGINAL INTEGRAL: