ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca să vă dați seama cum stăm, suntem țara în care:

- Între o pauză, o vacanță sau o „vizită personală”, chipurile „ca reprezentant al României”, Johannis a ieșit public și a afirmat că "Guvernul face atât cât este posibil în condițiile date. Și acum atât a fost posibil, să stabilizeze prețul și să îl coboare cu 50 de bani. Însă nu vreau să intru prea mult în tehnicalități…Dar asta nu înseamnă că nu vom avea efecte ale crizei alimentare. Atunci când este cazul, Guvernul se va implica”!

- Așadar pentru Johan pseudoreducerea cu 50 de bani, despre care Virgilică Popică de la energie a spus că privatul nu este obligat s-o aplice, înseamnă stabilizarea prețurilor!!

- Tot Johannis care oscilează în opinia sa despre așa zisa criză alimentară, ba că nu ne va lovi, ba că efectele ei vor fi resimțite, ”palmează” realitatea ”României eșuate”. Și anume, că România este țară producătoare de electricitate, gaze, combustibili – prin rafinare proprie, chiar dacă premierul Ciucă nu știe asta; țară producătoare de cereale și hrană provenită din agricultura autohtonă; numai că țara noastră este jefuită masiv cu ajutorul guvernelor johaniste.

În timp ce guvernul, prin reprezentanții săi de la PSD-PNL-UDMR a anunțat că ia în calcul, la iarnă, raționalizarea gazului pentru firme (Virgilică PNL); implementarea taxei de carbon (Tanczos Barna UDMR); ”unii români or să moară la iarnă, unii de frig, alții că nu vor mai avea bani de medicamente” – Mihai Tudose (PSD); ”profesorii care fac meditații trebuie impozitați corespunzător” – K.W.J.; închiderea a peste 30% din fermele existente în Olanda, pe baza ”măsurii azotului” – amprenta de carbon, va fi adoptată și în România, suprapusă peste suprataxarea din energie, gaze, combustibili va face ca întreaga activitate de producție românească să fie oprită; deci în timp ce sunt toate cele expuse mai sus și multe altele asemănătoare, atenție ce este în culise, ca exemplu:

- Bugetarul Ion Sterian – directorul general de la „Transgaz”, a luat primă ”pentru îndeplinirea indicatorilor de performanță conform contractului de mandat”, în cuantum de aproximativ 1.300.000 de lei, adică 13 miliarde de lei vechi!!! Doar pe anul 2021!

La începutul acestui an, într-una dintre postările mele vă dezvăluiam despre rocada pusă la cale de către sistemul intern și extern. Adică cei care ne-au invadat și preluat patria și o parte trădătoare din poporul ei. Rocada între Mircea Geoană și Klaus Johannis. Geoană să devină președintele României, iar Johanul să preia funcția de Secretar General al NATO. Vă mai spuneam că Koveși va fi un fel de ”sperietoare”, de ”fentă” aruncată la înaintare. Ceea ce s-a și întâmplat la nivel zvonistic în culisele politice și sociale românești. La U.M.Digi24, întrebat fiind dacă ar vrea Secretar General NATO, Johanul a zis că „ar evalua foarte serios oferta”... Iar Geoană, „într-o zi istorică pentru NATO” mai zice că „mi-am adus aminte de România”!

Și să nu trec cu vederea faptul că din toamnă, aproximativ octombrie, guvernul johanusist vrea să conducă țara prin ordonanțe pe seama "valului"... știți care!

Pentru Johan, MăCiucă, Ciolacu și ai lor, există o veste bună venită din Germania: Marco Buschmann ministrul federal al Justiției de acolo anunță că se va implementa „legea automaimuțărelii” și „toată lumea își va putea schimba sexul o dată pe an”!

Am să revin, vă îmbrățișez cu drag...