ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așadar ”neLegile Justiției” au fost votate în Senat, cu toate aberațiile și nenorocirile anticonstituționale semnalate de profesioniștii în drept din România!

Nu a contat și nici nu au fost băgate în seamă argumentele valide aduse de către aceștia, în încercarea lor de a arăta că parlamentarii care votează așa ceva comit clar un act de trădare împotriva statului român și implicit împotriva românilor!

Așa cum a fost caracterizată prin ”dubla măsură”, încă de la cel mai înalt nivel preluarea și exercitarea puterii de către Coaliția PNL-USR-UDMR și ulterior de către echipa PSD-PNL-UDMR; exercitare a puterii care s-a transpus în practica politică, legislativă și administrativă a României, așa s-a votat ieri de către senatori, pentru continuarea acesteia.

Adică atitudinea duală, bivalentă în tot și-n toate!!

Pe principiul ”cine poate oase roade, cine nu, nu!”, sau ”cine-i șmecher beneficiază de legi favorabile și posibilități de îmbuibare ilegală, cine nu, nu!”.

Cum a zis-o Hohanu încă de la început: ”românii mei” – majoritatea haștagiști, și românii care-l încurcă și trebuie eliminați.

Ciolacu, Ciucă, Hunor, Bârnă asta au ”orchestrat” ieri prin parlamentarii de partid!

Chiar dacă la Art. 147, alin. (4) din Constituția României scrie clar că deciziile CCR sunt general obligatorii, prin modificările aduse de trădătorul ministru Cătălin Predoiu – slugă a sistemului și a intereselor externe – judecătorii nu mai sunt obligați să respecte în deciziile lor Constituția României, pentru că nu mai există sancționarea pentru abaterile sau încălcarea dispozițiilor acesteia. Și magistrații se pot prevala de ”deciziile Curții Europene”!!! Și știți cum a motivat Predoiu trădarea de ieri din Senat? A susținut că: ”dacă s-ar păstra abaterea disciplinară pentru judecători și procurori în cazul în care aceștia nu respectă deciziile Curții Constituționale, atunci s-ar încălca independența acestora”! Și știți ce-i culmea?! Tot Predoiu a susținut introducerea în lege a sancționării magistraților...

Concluzia: dualism (dublă măsură) în politică, în legislație, în administrație!!!

Conform acestui dualism, dacă judecătorul/politicianul/U.E./șmecherul are chef să-ți ia casa, ți-o va lua! Vrea să- ți ia banii, ți va lua! Vrea să te îngăurească vac-ci-nos, te va obliga, altfel poate să decidă orice împotriva ta, inclusiv cu privarea de libertate! N-ai bani să susții escrocheriile din furnizarea utilităților, ești la cheremul ”legilor justiției lui Predoiu”, poți rămâne și fără casă și cu ”muncă-n folosul comunității”! Cum ar veni, se va oficializa ceea ce există deja mascat: muncești să plătești taxele, impozitele și scumpirile statului, impuse așa cum ”vrea mușchii săi”! 
Vedeți bine, dacă ești Clostride, Mucișor Ban, Grindeanu etc, D.N.A. sau Parchetele ”cercetează” până la expirarea posibilității tragerii la răspundere ... sau nu! Tot de ”mușchii lor va depinde”...