ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar și eu ca a șaptea zi din post cu o referire la un subiect care a creat emulație pe ”rețea”. Și vă rog să-mi îngăduiți această zicere întârziată, despre al cărui subiect nu este de importanță, dar a pricinuit și prietenei Olivia Steer ceva deranj minimal.

Este vorba de ”celebrul medic” Vasile Rădulescu, cu nume de scenă ”Vasi”.

Neica nimeni în medicină, un ”aburitor verbal, vorbitor de vorbe vorbite” care s-a autointitulat expert în ziceri pandemice, este un individ care a susținut și susține că ”îngăurirea nu implică niciun risc, nu ucide și trebuie făcută cu prioritate”! Bun de știut pentru momentul în care se vor declanșa procesele penale împotriva ăstora de teapa lui...

M-am interesat în dreapta și-n stânga, cu dorința de-a afla la ce spital, clinică sau cabinet lucrează ”Vasi”. Băi frate, nu credeam că acest aspect devine o chestie de genul ”Agentul 007, pă medicină”! Nea’ Vasi - ”cardiologul” nu știu unde și-a făcut rezidențiatul și dacă l-a luat, nu știu unde și-a făcut ”specializarea-specialist”, apoi ”primariatul-primar”, după care ”doctoratul”! Bine, mă întreb retoric! Pentru că la cei 36 de anișori pe care-i are în prezent ”don’ doftor”, am aflat că după ce a absolvit UMF ”Carol Davila”, și după ceva activitate scurtă, efectiv prin spital, perioadă din care Vasi și-a tras în trecut seva unor povestiri ușor infantile, Vasi a ”profesat” la greu în online. Am aflat și de unde are atâta ”experiență” în medicină, astfel încât să-și permită să sfătuiască prostimea despre ce și cum să facă în padededemie, cu îngăurirea, cu mâncatul, cu respiratul, cu răhățitul și cu toate cele.

Am intrat pe pagina sa și am văzut încă din prima că omu-i ”specialist greucean” în ”medicină și sănătate” (similar cu ”vitanjeală și desfundare de fose”, sau ”bucătăreală și prepareală de potol”), cum scrie chiar el acolo! Aaa! Este și scriitor!! (vedeți foto de mai jos). Și m-a luat cu tremur și căldură pe șira spinării când am văzut tot la el pe pagină: ”Impressum”! Și am citit: ”Te învăț, gratuit, cum să ai grijă de tine. Cum să ai curaj, să te dezvolți, să-ți păstrezi sănătatea, să duci o viață mai bună. Ai sfaturi, articole, materiale text sau video. Totul gratuit”.

Fiind stârnit de generoasa sa ofertă, am purces la aflarea tainelor ”vastei sale pregătiri medicale” și m-am ”cutremurat” din nou!! Măi tată, ăsta a scris o grămadă de cărți de specialitate!! Cum ar fi aceste titluri de ”tratate medicale” : ” O să te tragă curentu” (nearticulat, ca să stai în suspans; curentul electric este scump, nu merită), ”Corpul uman chiar este fascinant!” (chiar și el se miră de ceea ce descoperă când se uită la corpul său, cu ocazia dușurilor sporadice); ”Să-ți spui o dorință”; ”Oni și povestea magică de Crăciun”; ”Aventurile pisicii Muna” și ”Purcelușul Murli are probleme cu igiena”! (aveți în foto). Frățiiicăăă!!! Lucrări grele de medicină homeopată! C-am uitat să vă spun, Vasi cu asta s-a mai ”ocupat” printre picături, cu ”afacerile homeopate”, adică el recomandă și producătorul lor îl… felicită! Și multe dintre ”lucrările”, înscrisurile, zicerile sale au fost plagiate și ”inspirate”, iar mass-media pe măsura valorii reciproce, l-a promovat pe ”expertul Vasi”!!

Glumă, glumă, dar individul are o grămadă de adulatori, ceea ce denotă nivelul de inteligență al unora, care s-au lăsat ”îngăuriți” și tratați în urma sfaturilor lui Vasi. Chiar are un site intitulat ”Leapșa de sănătate”! Adică prosteală pe față, cuvântul leapșa, conform DEX-ului însemnând palmă dată peste față cuiva, sau jocul acela de copii… Plus că activitatea lui Vasi în medicină este precum activitatea ONG-urilor useriste în… politică!

Individul este prea mărunt și găunos în profesia medicală încât să merite să-l cercetez jurnalistic cu de-amănuntul, dar oameni buni, vă rog deschideți ochii înainte de a urma sfaturile unor astfel de ”specialiști în medicină”!! Că mai era unu’ Jurma, și-un altu’ Mihăilă - chiar ministră după programul de lucru ca epilatoare