ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul doctor honoris causa Gheorghe Mencinicopschi a murit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Somitate de nivel internațional, Gheorghe Mencinicopschi a vegheat timp de peste 42 de ani, la sănătatea alimentară a românilor.

Profesorul Mencinicopschi a fost o victimă colaterală în războiul politic declanșat la ordin de către Codruța Koveși și asistată din culise de Monica Macovei. Vă aduceți aminte de perioada securistă a condamnărilor politice.
Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a executat doi ani de închisoare, din cei 8 la care fusese condamnat pe nedrept, în dosarul ”Telepatia”. Singura vină a regretatului profesor Mencinicopschi, a fost că se afla la șefia I.C.A. – Institutul de Cercetări Alimentare.

Ulterior, procurorul Emilian Eva și judecătoarea Camelia Bogdan au fost scoși din magistratură. Koveși destituită. Aurelia Nicolae și Florin Ciucureanu au fost specialiștii-evaluatori ai D.N.A. care i-au pus în cârcă profesorului Mencinicopschi, un prejudiciu ireal și abuziv: 60 de milioane de euro! Prejudiciu eronat, recunoscut chiar de către ei! Iar Dacian Cioloș, ca ministru al agriculturii, în mod ilegal s-a constituit ”parte civilă” cu acel prejudiciu de 60 de milioane de euro!

Toate aspectele arătate mai sus, începuseră să fie anchetate de către S.I.I.J., care a fost desfințată la comanda externă...