ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fărâmă de optimism și de realitate în lupta cu isteria apocaliptică a statului meu.

Da, statul meu (reprezentanții săi) este ticălos! Există pentru mulți dintre noi doar ca dijmuitor de taxe, impozite și ca tâlhar al vieții noastre tot mai scumpe cu fiecare zi care trece cu el la conducere. Există doar ca propagator de apocalipsă pandededemică, pentru că prin asta a mai găsit o modalitate să-și desfășoare existența și afacerile.

Dragilor nu vă spun din auzite! Vă spun din experiența celor trăite de mine și de familia mea. Și din realitatea trăită de cei apropiați familiei mele.

Așadar, mama mea și bunica copiilor mei, în vârstă de 76 de ani a fost cea mai afectată de gripa aceasta cu ”tulpini” multe. Vă rog să mă credeți că nu vă exagerez cu nimic și nici nu minimalizez cele întâmplate. La urma urmei dumneavostră trageți concluziile relatării mele. După ce am scris ”ce reprezintă statul roman pentru mine și familia mea” pe data de 8 octombrie, a doua zi a ajuns și salvarea la mama mea.

Adică la o săptămână după apelul meu!

I-au făcut test PCR, al cărui rezultat i-au spus că urmează să-l primească, cândva în viitor… Mama oricum fusese testată rapid contra cost, și era pe tratament, încă din prima zi în care a avut simtomatologia gripei. Numai că… În perioada aceasta de boală, vă rog să mă credeți că s-a manifestat cu toate caracteristicile unei gripe puternice din copilăria noastră, aia în care leacurile medicale prescrise de atunci se împleteau cu leacurile ”băbești”, gen frecție cu spirt și oțet diluat, poate ventuze, băi fierbinți și înfofoleală pentru a ”scoate răceala prin transpirație”, dușuri reci etc. Deci, în această perioadă, la un moment dat mama mea a clacat psihic. Că o dor oasele de nu mai poate! Că gata, ea nu mai rezistă! Că nu mai poate să mănânce! Că moare… Draga de ea! La cei 76 de ani ai ei, dintre care 44 de ani i-a dedicat statului prin taxele și impozitele plătite ca salariat, avea toate motivele să se manifeste așa!

Când vezi la televizor propaganda apocalipsei pandededemice, când ți se inoculează că statul nu dă doi bani pe tine și dacă ajungi la spital, mai ales la o anumită vârstă, ai toate ”șansele” să pleci într-un sac de plastic, când vezi că nu sunt medicamente în spitale, ba mai mult, există posibilitatea să mori ars sau intoxicat cu fum, când ți se spune că ești vinovat că nu te-ai găurit cu mizeria ”pfițifelnică” și ești tratat ca un infractor, când ai de a face cu toate acestea parcă îți vine să lași această lume mizerabilă și să te retragi la Domnul!

Fără ”Certficarahat verde”, că acolo nu există discriminare!

Vă spuneam că isteria psihotică a propagatorilor de ”cârcâr” poate afecta foarte mult psihicul unui om, mai ales pe fondul unei boli fizice. Așa că i-am redat mamei echilibrul, speranța și realitatea din sufletul și din inima ei. Are nepoți, fii și rude apropiate de iubit, are o viață de pensionară care trebuie trăită cu toate provocările ei!

Schimbarea stării de depresie nu a fost ca o apăsare de buton. A necesitat răbdare și luptă, și necesită în continuare. Și vreau să vă spun că mama mea are o grămadă de alte boli la activ. Inclusiv este cardiacă, îi lipsește un rinichi și altele… I-am adus aminte de promisiunea făcută soțului ei, tatălui meu, că se va bucura din plin de viața pe care i-o dă Dumnezeu, până la chemarea ei în ceruri…

Acum mama este spre bine, aproape vindecată. Luptați pentru dragii dumneavoastră cei dragi și iubiți.

P.S. Cum a murit tatăl meu?! Dacă vreți să aflați, pentru că are legătură cu anumiți ”specialiști” care vă vorbesc uneori la televizor, Aflați de Aici

Vă mulțumesc pentru reacția dumneavoastră!

Nu este o mulțumire formală, este o mulțumire din suflet, este o mulțumire firească, normală. Pentru că în această perioadă tulbure din toate punctele de vedere, avem nevoie de firesc, de normalitate. Avem nevoie de rațiune și speranță. Argumentez, luându-vă părtași în demersul meu.

Îmi este dor de gestul prin care un bărbat cedează locul unei femei într-un mijloc de transport în comun, sau o invită să pășească prima atunci când intersectarea traiectoriilor necesită o opțiune. Îmi este dor de cuvintele ”am greșit, recunosc!”, ”te rog să mă ierți!”, ”te rog scuză-mă!”, ”te iubesc!”, ”te respect!”, ”hai să ne ajutăm reciproc!”, ”cum facem?, "cum rezolvăm?", ”cum depășim impasul?”, ”de ce ai nevoie”, ”cum pot să te ajut?”.

Îmi este dor de educația părinților și bunicilor noștri. De vremea când aveam timp de noi și de sufletul nostru. De educația dascălilor noștri. De puterea de a discerne. Cu mulți ani în urmă, când uceniceam la spitalul ”Obreja” din Capitală, doamna Rodica- șefa de secție îmi spunea, ”Horațiu ori televiziune (pe atunci lucram la Antena1), ori asta! Nu ai cum să le faci pe amândouă o dată”! Dragul profesor Leon Dănăilă, ne spunea ca o taină, dincolo de termenii pur tehnici medicali, că nu ai cum să lucrezi cu omul dacă nu ai iubire și încredere în Dumnezeu! Dragii profesori Mânzat și Bieltz, (Dumnezeu să-i țină în iubirea și în lumina Sa) aveau aceeași ”credință” , primul în miracolul Eu-lui și SupraEu-ului, al doilea în logica omului normal, firesc.

Avem nevoie de altruism, răbdare și voință. Pe care le-am pierdut în toți acești ani de dezamăgiri și umilințe! Cum să spui tu Arafat că ”operațiile sunt sistate”, că ”prioritate are doar cârcârul”?! Cum să somezi tu Căcâțule, ca un ultim act de nebunie ca premier plin, și să ceri spitalelor să trateze doar cârcârul?! Oricum acest lucru se înscrie pe tiparul mental al concepției tale despre cum trebuie ”respectați oamenii acestui popor”, atunci când ai decis ca anumite comunități să primească zero lei de la bugetul de stat! Sau sume ridicole! Protectorul tău JohAnus, ți-a explicat de exemplu, că acele alocări ”asigură” inclusiv implementarea ”României educate”?! Doar ca exemplu, pentru că sunt o mulțime de alte necesități...

Avem nevoie de normalitate. De echilibru mental. Avem nevoie de reconstrucție totală, în toate domeniile. Avem nevoie de comunicare și colaborare.

Sunteți atât de mulți oameni bine pregătiți profesional, care nu aveți acces la decizie, care nu sunteți valorizați cum trebuie, a căror opinii ar trebui ascultate și consultate, ca bază în deciziile importante pentru țară.
GheorșiGhiță unde este normalitatea când spui că se ia în calcul îngăurirea chiar și a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani?! Și că a patra înțepătură cu mizeria respectivă va rezolva definitiv pandededemia?! Normalitate ar fi însemnat și existența unui tratament pentru această gripă, încă din manifestarea sa incipientă...

Avem nevoie de curaj și de normalitate, acum, nu mâine! Pentru că sunt sigur că aceia care sunt vinovați pentru această situație, națională și mondială, vor plăti! Acțiunile au început ușor, dar o să vedeți ce repede se vor amplifica. Curentul de nebunie neomarxistă i-a speriat și pe ăia care l-au gândit și l-au promovat! Ursula van der Lies (minciuni) este cercetată penal pentru afaceri cu vaxuri, cancelarul Austriei urmează, după ce și-a dat demisia, în Germania, Australia, Franța și Italia veți vedea ce va fi în perioada imediat următoare. Stați liniștiți, că Arafat nu este peren, la el problema se pune pe cine și pe câți va târâ penal...

Vedeți și Jurnalist dublu vaccinat, infectat și internat 23 de zile și jurnalist infectat de la un vaccinat: CE ÎNSEAMNĂ STATUL român pentru mine și familia mea?! Înseamnă un criminal care mă jefuiește sistematic și când nu mai are ce tâlhări, încearcă să mă omoare