ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mi se pare simptomatic faptul că firmele care au experiență de zeci de ani în fabricarea vaccinurilor - Institutul Pasteur de peste un secol iar Merck a fost înființată în 1891-, renunță la realizarea unuia contra Covid-19, în schimb Pfizer și Moderna (care se laudă că a "descoperit" vaccinul în câteva ore!), firme care NU AU REALIZAT VACCINURI VREODATĂ, au umplut pământul cu ele, sunt aleșii Uniunii Europene, ai SUA, Israel etc.

Cine este în spatele acestor firme, are o influență colosală de a reușit să impună lumii civilizate un produs experimental, care practic nu mai are nicio legătură cu vaccinurile "clasice" (cu virus atenuat sau dezactivat), ci folosește o terapie genetică (mARN), revoluționară, dar care face victime mai ales între bătrâni și se dovedește deseori inutilă.

Deși a făcut un efort uriaș ca să vaccineze populația, Israelul "a raportat acum o săptămână un record de 10.000 de noi infecții cu Covid. Astfel, creșterea numărului de cazuri diminuează optimismul față de programul avansat de imunizare din țară" - relatează presa occidentală, preluând declarațiile experților israelieni.

Rezultatul vaccinării în Israel: în urma exploziei de cazuri covid: ȚARA A FOST PRACTIC ÎNCHISĂ.

"Suntem înaintea întregii lumi. Nicio națiune nu a făcut ceea ce urmează noi să facem - sigilăm ermetic țara" - a declarat bombastic premierul Netanyahu acum trei zile.

Atunci, vine întrebarea firească: care ar fi câștigul pentru vaccinarea în masă a populației? Noi restricții? Explozie de noi cazuri? Sute de infectări Covid DUPĂ vaccinare?

Pare că e un gheșeft, nu un câștig pentru sănătatea publică.

De aceea trebuie urmărit atent linșajul public al celor care recomandă tratamentul, dovedit eficient, al Ivermectinei, care este atât de ieftin încât CEO de la Terapia Cluj a declarat, la mijlocul lunii decembrie, că donează 10.000 de pastile spitalelor din țară.

Un tratament complet este de 8 tablete, iar prețul per tabletă este de 2-3 lei.