ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In noiembrie, Daniela Crudu lansa un apel pe Instagram, daca poate cineva sa-l gaseasca pe un tinerel disparut de acasa din Brasov. Prezentat ca fotomodel masculin, Suhaib Meshah Abdel Naser, a fost o solutie la criza fortei de munca de care se plang patronii agentiilor de modelling.

Care efectiv nu mai gasesc barbati români dispusi sa fie fotografiati pentru toate reclamele din mall-uri, nici daca li se ofera salariu bun plus bonuri de masa. Cu totii am auzit de fotografi care bat satele in cautare de modele masculine din poarta in poarta, dar tinerii nostri prefera sa stea la carciuma, decat sa trudeasca in studiourile foto sub arsita reflectoarelor si in bataia blitzurilor.

La emisiunile de mondenitati descindeau si parintii lui Suhaib, care se plangeau ca feciorul - vedeta le-a disparut de acasa. Azi, judecatori intoleranti l-au condamnat pe Suhaib la 10 ani de inchisoare pentru trafic de persoane. Tatal lui ameninta ca pleaca de la noi din tara in semn de protest!

Se pare ca nu doar parintii si Daniela il cautau pe baiat, dar si politistii, care l-au dat acum in urmarire generala. Venit in tara noastra ca refugiat, iordanianul a fost facut vedeta de Antena Stars, in cadrul show-ului Burlacita. El s-a integrat rapid, punand pe picioare o mica retea care racola fete pe retelele sociale si le ducea in Spania, Franta, Suedia contribuind astfel la cresterea diversitatii pe continent. (Cum se tot zice: nu stau ei la noi in tara, doar trec pe aici...) Interesant e ca pe internet comunicatele DIICOT despre el sunt coplesite de articolele de cosmetizare ale publicatiilor din trustul Antena, Spynews etc. De pilda, aflam versiunea parintilor lui ca maxim o palma le dadea fetelor, dar nu si marturii ale parintilor româncelor traficate.

In paralel, intreprinzatorul refugiat apare si in alt dosar de trafic de droguri. La Odobesti, judetul Vrancea, s-a descoperit nu o podgorie ci plantatia cea mai mare de canabis din tara noastra. Intr-o hala de 1000 mp se mai schimbau putin traditiile bahice invechite ale locului. Drogurile erau distribuite la marile festivaluri gen Untold.

Se pare ca si Suhaib folosea metoda "amorezului", pe care a folosit-o si Tate, iar româncele cadeau ca mustele sub farmecele irezistibile ale iordanianului. Pentru ca si ele se confrunta cu aceeasi criza a barbatilor dispusi sa le asculte, sa le iubeasca si sa le inteleaga, la fel ca angajatorii. Una din ele a fost amenintata cu cutitul de pasionalul model cand a incercat sa paraseasca apartamentul din Bucuresti, cartierul Vitan. Acum datele politiei arata ca ultimele semnale ale barbatului fatal ar veni din nordul Moldovei. Daca-l vedeti, anuntati familia, ca e ingrijorata.

*

Patronii de pe litoral ajută angajații străini să își aducă familiile în țară din Vietnam, Bangladesh, Sri Lanka, India... Sună a plan metodic de invadare discretă a țării, colonizare interzisă explicit de Constituția României:

Art 3, aliniatul 4: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.”

Și la ei prin familie nu se înțelege niciodată 3 membri, ci vreo șapte-opt plus o încrengătură de veri, cumnați și unchi. Patronii le oferă „un salariu puțin mai mare”, de la 2.500 la peste 6.000 de lei, cazare, trei mese pe zi și transport. Condiții la care profesorii nu pot visa nici dacă fac grevă generală tot anul școlar. Televiziunile, evident, îi laudă, că învață două vorbe în română - deși pare că învață de fapt engleză.

În acest moment e un gest nepatriotic să te duci în concediu în stațiunile românești, ca să și finanțezi această invazie și profiturile unor trădători. Pe lângă că le suporți mahalaua estivală și prostul gust. Dacă te duci la greci sau la bulgari, tot unor străini dai banii, dar măcar când te întorci acasă ai o țară. Ai unde te întoarce din concediu. E o mare diferență. Nu lași urmașilor probleme pe lângă care Ținutul Secuiesc, Bolintin sau Strehaia ne vor părea fleacuri din vremurile bune...

*

Din 2021, au fost acordate 250.000 de permise de munca pentru persoane provenite din afara Europei. Migrantii nu sunt chiar cei mai saraci din tarile lor, din moment ce isi permit sa investeasca, intre 5.000 si 12.000 de euro pentru aventura românească, bani cu care iti poti lua o casa pe meleagurile de unde vin.

In paralel, la noi infloreste si alta industrie, a traficului de migranti, estimata la 1,5 miliarde de euro. Informatii de retinut.

Mai departe, as fi sceptic in privinta teoriei pe care o sustine publicatia timisoreana Vocea Timisului, ca 70% ar fi doar in trecere, adica ar fi angajati doar pe hartie sau ar sta doar cat sa-si achite datoriile pentru investitie, dupa care si-ar continua migratia spre Vest. Poate asta e impresia la granita, unde se aglomereaza mai multi. Sau poate e mai vechea schema securista de adormire a românilor cu refrenul: suntem o tara de groaza, nu vrea nimeni sa vina, nu vrea nimeni sa stea, dormiti linistiti ca invazia trece. Observatia de pe strada cu ochiul liber infirma asemenea ipoteza. Sfertul de milion e cu siguranta venit si instalat sa ramana cu tot cu rude. Probabil ca exista si coruptie in institutiile consulare si Inspectoratul General pentru Imigrari. Dar nici vorba sa fie o invazie "doar pe hartie".

REACȚIUNEA / VIDEO VT: