ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În America se vorbește tot mai intens despre împiedicarea prin orice mijloace a lui Trump de a ajunge din nou la Casa Albă.

Un editorial de Stephen Kokx de la LifeSiteNews pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Nu a fost dat încă startul oficial în cursa prezidențială pentru 2024. Însă, pe măsură ce acest moment se apropie – primele alegeri primare Republicane vor avea loc pe 15 ianuarie în Iowa – crește și numărul previziunilor despre ce va urma.

De mai multe luni, Donald Trump conduce cu autoritate în cursa pentru nominalizarea Republicană. Diferența lui față de restul plutonului nu a scăzut sub 30%.

De fapt, majoritatea sondajelor îl cotează în jurul a 60%, în timp ce Nikki Haley, Ron DeSantis și Vivek Ramaswamy au fiecare câte 15%.

Demersurile inițiate de liberalii anti-democrați cu scopul de a-l împiedica pe Trump să participe la alegerile naționale au fost respinse până acum de sistemul judiciar.

Și chiar dacă procesul intentat de procuroarea newyorkeză Letitia James, sprijinită de George Soros, i-au mâncat mult timp, bani și energie fostului președinte, probabilitatea ca Trump să ajungă la închisoare din cauza sa este foarte mică.

STATUL PARALEL VA ÎMPIEDICA ALEGEREA LUI TRUMP?

Elitele de la Washington se confruntă cu inevitabilitatea unei noi nominalizări a lui Trump – și o posibilă victorie a sa în alegerile din noiembrie.

Robert Kagan, soțul neoconservator al sionistei liberale Victoria Nuland, a spus-o într-o cronică recentă publicată de purtătorul de cuvânt al CIA, Washington Post.

Nuland este o birocrată parazită (ceea ce presa numește un „diplomat”) care face parte în prezent din regimul Biden.

Sarcina ei principală este de a se asigura că banii din impozitele voastre și ale mele sunt drenate către buzunarele largi ale lui Volodimir Zelenski.

Articolul lui Kagan are o lungime de câteva mii de cuvinte și este dovada clară că locul autorului este într-o casă de nebuni.

Discursul unui descreierat despre modul în care Trump va instaura o „dictatură” în ziua în care va fi ales. Alegere foarte posibilă, după cum recunoaște Kagan.

El speculează că dacă Trump va câștiga președinția „va deveni imediat cea mai puternică persoană care a deținut vreodată această funcție”.

Kagan își întreabă apoi cu un aer îngrijorat cititorii (din care majoritatea sunt probabil agenți ai serviciilor de informații) ce au de gând să facă pentru a împiedica producerea acestui eveniment.

„Dacă am ști că sunt 50% șanse ca un asteroid să se prăbușească peste America de Nord peste un an, ne-am mulțumi să sperăm că acest lucru nu se va întâmpla?”, se întreabă el.

„Sau am lua toate măsurile posibile pentru a-l opri, inclusiv multe care ar putea să nu funcționeze, dată fiind magnitudinea crizei, dar care trebuie încercate oricum.”

O alegere a lui Trump ar putea duce la „pierderea bunurilor și, în cele din urmă, la pierderea libertății”, continuă Kagan, ignorând că exact asta li s-a întâmplat catolicilor, conservatorilor și militanților pro-viață în mandatul lui Joe Biden.

America este „mai aproape de asta astăzi decât a fost vreodată, și totuși plutim în derivă către dictatură, continuând să sperăm într-o intervenție care să ne scape de consecințele lașității noastre colective”.

Kagan este foarte talentat în arta înșelăciunii. Ceea ce el numește „dictatură” este în realitate – așa cum o zic atât de des liberalii înșiși – „adevăratul chip al democrației”.

Re-alegerea lui Trump nu ar fi o dovadă de „tiranie” ci o reflectare a sentimentelor populare de azi.

Altfel zis, dacă alegătorii s-au săturat de frontierele deschise ale lui Joe Biden, de sprijinul său pentru Ucraina și de îngrozitorul său bilanț în afacerile interne, ei au tot dreptul să-l dea jos.

A descrie acest lucru ca pe o îmbrățișare a comunismului înseamnă să deturnezi atenția de la cleptocrația în care americanii trăiesc de decenii.

Cel mai tulburător aspect al afirmațiilor lui Kagan nu este atât descrierea mincinoasă a ce ar însemna o victorie a lui Trump în 2024.

Este propriul său răspuns la întrebarea:

„Vom face ceva în această privință?”

Încă o dată, Kagan repetă că sistemul judiciar, presa conservatoare și liderii politici ca Mitch McConnell au împiedicat până acum ca Trump să se înalte în vârful Partidului Republican.

Abia, după ce subliniază acest lucru, el spune:

„Plutim în derivă spre dictatură, continuând să sperăm într-o intervenție care să ne scape de consecințele lașității noastre.”

Pare că, prin aceste cuvinte – „continuând să sperăm într-o intervenție” – el îndeamnă Statul Paralel să îl asasineze pe Donald Trump.

Faptul că Robert Kagan avansează o sugestie atât de sfruntată într-unul dintre cele mai puternice ziare din țară demonstrează limpede situația în care au ajuns Statele Unite.

Alții doar au făcut speculații în legătură cu această posibilitate. EL practic cere ca ea să fie pusă în practică.

SUNTEM PROGRAMAȚI SĂ ACCEPTĂM ASASINAREA LUI TRUMP?

Și alți observatori politici au evocat posibilitatea asasinării lui Trump.

Tucker Carlson i-a spus comedianului Adam Carolla în august că el personal crede că aceasta reprezintă o posibilitate foarte reală.

„Dacă începi cu criticile, apoi ajungi la proteste, apoi treci la impeachment, apoi la destituire, acum ajungi la punerea sub acuzație și nici una nu funcționează. Și atunci ce faci? Imaginați-vă graficul, oameni buni!”, a spus el.

„Ne îndreptăm spre asasinat, în mod evident. Au decis – Sistemul de la Washington, cele două partide au decis – că este ceva cu Trump care îi amenință, pur și simplu nu îl pot controla.”

Carlson l-a întrebat el însuși pe Trump în legătură cu acest subiect. Trump a răspuns pur și simplu afirmând:

„Sunt niște fiare sălbatice. Sunt niște oameni bolnavi.”

Alex Jones, fondatorul InforWars, i-a declarat și el lui Carlson că asasinatul este următoarea etapă logică, deoarece Trump nu poate fi oprit.

„Statul Paralel ucide efectiv oamenii. Și este singura lor mișcare viitoare”, a prezisel la începutul acestei luni.

Există două moduri în care aceste predicții pot fi privite. O soluție este să le privești ca pe nimic mai mult decât niște opinii informate ale unor experți care sunt familiarizați cu modul în care politica și Statul Paralel operează.

O alta este să le privești ca pe un fel de instrument de programare menit să „transmită” ceea ce urmează să se producă.

Evident, această perspectivă ar face să îi privim pe Carlson, Jones, la fel ca și pe Kagan, ca fiind – cel puțin dintr-un anumit punct de vedere – părți diferite ale aceleiași cabale care influențează opinia publică la presiunea unui mic grup de păpușari puternici.

Asta se petrece în acest caz? Poate.

Dacă Trump ar fi asasinat, mișcarea America First ar rămâne fără liderul său. După decapitare, probabil că ar fi cuprinsă de o agitație internă, înainte de a ajunge să se împartă în diverse facțiuni.

Cine ar profita de pe urma acestui proces? În mod evident, aripa Sistemului din Partidul Republican, în special complexul militar-industrial, care s-a grupat în spatele lui Nikky Haley în candidatura sa prezidențială pentru 2024.

Dacă Trump rămâne totuși viu până în ziua alegerilor – și ajunge să câștige – opinia mea este că Statul Paralel nu îl va ierta niciodată. Și nici pe poporul american că l-a reinstalat în Biroul Oval.

În această fază, Statul Paralel ar fi încurajat să se răzbune prin prăbușirea întregii țări sub steaguri false, atacând rețelele energetice și semănând în interior un haos care ar duce în cele din urmă la un război civil.

Sper să mă înșel și că rugăciunile noastre vor împiedica ca asemenea planuri malefice să se realizeze.

Dar poate tocmai asta merită americanii care își bat de Dumnezeu cu toate păcatele pe care și le îngăduie să le comită în țara lor.

Dacă a existat vreodată un moment în care să ne punem încrederea în Dumnezeu și nu în oameni, atunci acesta este.