ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa arăta food-court-ul la Băneasa mall la ora de maxima audiența când nu ai loc sa arunci un ac, sâmbătă seara la 7 jumate. Alături la starbacs unde s-a dus sa facă iureș madam Dimofte era la fel de gol.
 
Din relatările altor prieteni care au mai ieșit pe colo-pe colo înțeleg ca și in alte restaurante cu ștaif unde de obicei nu găseai nicio masa liberă sâmbătă seara s-au simțit romantic având senzația ca au tocmit localul doar pentru ei pentru o seara. La Băneasa era înghesuiala afara unde lumea mânca pe băncuțe și distracție și caterinca in parcare unde puștimea cocoșase un portbagaj și hahaiau nestingheriti cu ceva de băut.

Vacciniștii hardcore au exultat la ideea ca vor fi ei singuri pe lume numai ca aici sunt doua problemute:

Problemuța unu e ca Horeca nu poate rezista la nesfârșit cu doua mese la care ei freacă o apa plata cu lămâie fericiti ca fac parte dintr-o casta exclusivistă

Și problemuța numărul doi, in horeca e o regula de aur, golul atrage gol și nu musterii. Știți restaurantele alea goale pe care lumea le ocolește deși se afla in perimetre unde sunt altele foarte aglomerate? Ei, despre asta e vorba. Subconștientul procesează informația ca locul ăla e cu probleme, poate mâncare expirata, poate chelneri obraznici și servire oribila. Așa ca lucrurile intra intr-o spirala determinata de lipsa de musterii. E valabil si in cazul asta, ca legea atracției funcționează. Așa ca lumea fie vaccinată fie nu va evita atmosfera de boala și sanatoriu și se va regrupa prin alte părți mai sănătoase fiecare după posibilități. Și elitiștii vor cădea in capcana ca aceste localuri se vor Închide pentru toată lumea, ca ei au un deficit la anumite capitole care ii împiedica sa proceseze faptul ca ne aflam toti pe aceeași craca de fapt si încercând sa o taie pe a altora o sa cădem de fapt toți.

În același timp sunt curioasa dacă madamele Dimofte împreuna cu toți turnacii sunt dispuși sa doneze lunar din veniturile lor grase ceva bani pentru copii ăștia de servesc pe la mese odată rămași pe drumuri.