ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru Sara Georgiana Nukina. Domnul Dumnezeu să o pomenească întru Împărăția Sa.

Ea .........a fost........Sara Nukina....... . Sara Nukina a trecut la Domnul.


VIDEO:

Sara Nukina a fost fiica unei românce și a unui japonez convertit la ortodoxie și botezat de către Înaltpreasfințitul părinte Teodosie, slujba fiind săvârșită împreună cu un sobor de șapte preoți, naș fiind Adrian Păunescu. Sensei Nukina Nobuyuki, de trei ori campion național al Japoniei la karate, și-a cunoscut soția româncă în Japonia, în urmă cu aproape 25 de ani, dar au decis să trăiască în România. Sara Nukina a promovat tradiția și portul japonez dar și pe cel românesc în diferite festivaluri, concursuri, emisiuni tv, a cântat în diferite concerte caritabile, a cântat în spitale pentru copiii și pacienții adulți, a participat la diferite competiții sportive. Sara Nukina a fost adevărată ambasadoare a cântecului popular românesc. Încercările au început pentru Sara Nukina cu doar câteva zile înainte să împlinească 16 ani, din cauza unor dureri de cap care nu se mai opreau. În urma acestor dureri a ajuns de urgență la spital. Ea a urmat un tratament în Viena mai mult timp.

Era deja o tradiție ca Sara Nukina să încânte oamenii cu colindele pe care le interpreta cu atâta dragoste. Noi, cei din echipa Lumina Cuvântului, am cunoscut-o pe Sara Nukina când a participat la un festival de pricesne. De atunci am avut mai multe colaborări și am fost impresionați de dragostea acestui copil dar mai ales, am fost impresionați de maturitatea cu care a luptat cu această boală. După ce a primit acest diagnostic și după ce a primit o parte din tratamentul de la Viena, ne-am reîntâlnit în cadrul unui concert de colinde. Era un copil zâmbitor, puternic și care ne arăta nouă adulților cum se luptă cu o boală. Suntem convinși că a fost o luptătoare până în ultima clipă iar pentru noi rămâne un exemplu de om puternic. Am primit o lecție mare de la un copil puternic.

În următoarele zile vom posta in memoriam mai multe videoclipuri în care Sara Nukina ne-a încântat sufletele.

Rugăm pe Domnul Dumnezeu să așeze acest suflet minunat acolo unde El rânduiește și să o pomenească întru Împărăția Sa.

Lumina Cuvântului