ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germania, cea mai puternică țară din Uniunea Europeană, a fost și țara cu cele mai draconice restricții din acest spațiu, în ultimii doi ani. Aici, „combaterea COVID” a devenit Poliție Politică.

Un comentariu acid al scriitorului satiric CJ Hopkins despre ce așteaptă Germania și Europa din toamnă, publicat de Consent Factory, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Vasăzică, guvernul Germaniei Nou-Normale are în vedere introducerea obligativității pentru toată lumea de a purta în public măști cu aspect medical, în mod permanent,  din octombrie până de Paști.

Serios. Fasciștii fanatici ai Noii Normalități, care se află acum la guvernare în Germania – în principal SPD și Verzii –, discută despre revizuirea „Legii privind combaterea infectărilor”, pentru a-și acorda dreptul de a continua să conducă prin decrete, așa cum o fac din toamna anului 2020, instituind astfel o „stare de urgență permanentă”, pe timp nelimitat, care trece peste Constituția germană.

Haideți, citiți din nou acest paragraf. Luați o pauză de la măcelul din Ucraina ne-nazistă, de la procesele spectacol din SUA (despre evenimentele de la Capitoliu), de la variola maimuței, de la Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS), de la Sindromul Morții Subite la Vite, de la travestiți și grija lor pentru familie, de la paralizia facială care nu este legată de „vaccin” și de la Biden căzând de pe bicicletă, și reflectați la ce pot anunța toate astea, în condițiile în care țara dominantă din Uniunea Europeană renunță la orice aparență de democrație și se transformă într-un stat polițienesc fascist sub stindardul bio-securității.

OK, îngăduiți-mi să fiu mai precis, dat fiind că nu vreau să fiu arestat pentru „răspândirea de informații false” sau pentru „delegitimizarea statului”.

Germania nu renunță la „aparențele” democratice.  Nu, Constituția germană va rămâne în vigoare.

Doar că revizuirea Legii privind combaterea infectărilor – la fel ca Legea Abilitării din 1933, care a asigurat guvernului nazist autoritatea de a emite orice decret dorea sub pretextul „combaterii suferinței poporului” – va acorda guvernului Noii Normalități din Germania dreptul de a emite orice decrete poftește, sub pretextul „protejării sănătății publice”.

De exemplu, obligând masele să-și manifeste conformitatea cu noua ideologie oficială, prin purtarea de măști medicale timp de șase sau șapte luni în fiecare an.

Pe lângă o demonstrație ritualică de masă a conformității ideologice fasciste descreierate (o caracteristică standard a tuturor sistemelor totalitare), această obligativitate anuală de a purta mască, din octombrie până la Paști, prin simularea noii „realități” paranoice, în care umanitatea este atacată constant de viruși mortali și de „alte amenințări pentru sănătatea publică”, va cimenta ideologia Noii Normalități.

Dacă nu va întâmpina nici o opoziție, ea nu se va opri aici și se va răspândi în alte țări europene, în Canada, în Australia și în statele Noii Normalități din SUA.

Dacă îți imaginezi că ceea ce se întâmplă acum în Germania nu contează pentru că locuiești în Florida, sau în Suedia, sau în Marea Britanie, înseamnă că nu ai fost suficient de atent în ultima vreme la ce se întâmplă în jurul tău.

Lansarea Noii Normalități este un proiect global. Un proiect cu mai multe faze, cu mai multe fațete.

Germania este acum doar vârful de lance.

Din păcate, majoritatea maselor germane vor bate din călcâie și vor urma ordinele fără să gândească, așa cum au făcut din primăvara lui 2020 încoace.

Toți sunt încântați acum de o „pauză de vară”, dar din octombrie își vor pune măștile, vor începe să îi discrimineze și să îi persecute pe „Nevaccinați”. Adică vor începe iarăși să se comporte ca niște fasciști.

Ezit să arunc un blam asupra caracterului german, deoarece am asistat la același comportament fascist descreierat peste tot în lume, în ultimii doi ani.

Dar trebuie să recunosc că există în felul în care reacționează germanii ceva înfricoșător în mod deosebit.

Între timp, Securitatea germană (der Bundesverfassungsshutz, sau BfV) lucrează pe brânci la consolidarea noiiGleichschaltung.

Conform unui articol din Die Welt, BfV nu doar că supraveghează oamenii care folosesc termeni ca „Dictatura Corona” (și probabil o lungă listă de cuvinte interzise în Novlimbă), dar „supraveghează și persoane și grupuri care răspândesc teorii ale conspirației sau care pun sub semnul întrebării caracterul democratic al statului”.

Politicienii au explicat că BfV „înăsprește clasificarea infracțiunilor politice, în special în privința negaționiștilor Corona”.

Chiar așa: a contesta public discursul oficial COVID-19 sau a protesta împotriva ideologiei Noii Normalități reprezintă o infracțiune politică în Nou-Normala Germanie.

A devenit așa din mai 2021, când Bundesverfassungsshutz a decis că există o nouă categorie de extremism intern: „amenințările anti-democratice sau de securitate care amenință delegitimarea statului”.

Am scris despre asta într-unul din articolele mele („Pedepsirea penală a opiniilor diferite”), la fel și presa corporatistă, ca The New York Times („Serviciile de informații germane îi plasează pe negaționiștii coronavirusului sub supraveghere”), însă, dintr-un motiv sau altul, tema nu a stârnit mare interes.

„Delegitimarea statului”... Să pătrundem puțin în interiorul acestor cuvinte. Ele înseamnă că oricine este desemnat de autoritățile Noii Normalități că „delegitimează statul” poate fi arestat și condamnat ca „infractor politic”.

Nu mi-a fost clar prea bine ce înseamnă „delegitimare”, așa că am căutat în dicționar și explicația pe care am găsit-o a fost „a diminua sau distruge legitimitatea, prestigiul sau autoritatea” a ceva sau a cuiva. Chestie care, nu știu, sună puțin prea vag și prea supus unor interpretări arbitrare.

De exemplu, dacă eu, chiar aici, în acest articol, aș afirma că guvernul german nu are nici un motiv legitim pentru a închide în casă întreaga populație, pentru a obliga pe toată lumea să poarte măști cu aspect medical și pentru a-i demoniza și discrimina pe „Nevaccinați”, asta m-ar putea transforma într-un „infractor politic”.

Tot așa, dacă îl descriu pe Karl Lauterbach (foto), ministrul Sănătății din Germania Noii Normalități, ca pe un fascist fanatic și un mincinos sociopat, asta m-ar putea face un „infractor politic”.

Sau dacă arăt cât de mult a mințit sau a îmbrobodit presa de stat germană opinia publică timp de doi ani la rând, asemenea unui instrument gobbelsian, asta m-ar putea transforma în „infractor politic”.

Ori, dacă sunt suficient de nebun să public o carte cu articolele pe care le-am scris în ultimii ani despre „Ascensiunea Reichului Noii Normalități”, inclusiv articole despre Nou-Normala Germanie, acest lucru m-ar putea de asemenea face un „infractor politic”.

Firește, nu mă simt prea în largul meu, trăind într-o țară fostă nazistă, în care risc să fiu etichetat „infractor politic” pentru activitățile mele de ziarist și scriitor politic satiric. Lucru care, evident, este chiar scopul noii clasificări.

Este menit să sperie disidenții ca mine și să-i aducă la tăcere. Ok, poate nu ca mine.

Este destinat disidenților germani CA mine. Eu sunt american,  nu german.

De aceea, șansele ca o echipă specială de Commando, înarmată până în dinți, să îmi ia cu asalt apartamentul la primele ore ale dimineții și să mă aresteze – așa cum i-au făcut recent doctorului Paul Brandenburg, opozant deschis al Reichului Noii Normalități – sunt probabil, să sperăm, destul de îndepărtate.

În orice caz, zău că nu aș face niciodată așa ceva. Adică nu aș încerca să diminuez prestigiul sau autoritatea Republicii Federale a Germaniei Nou-Normale. Ori să o compar în vreun fel cu Germania nazistă sau cu orice alt fel de sistem totalitar. Sau să o descriu ca fiind o țară din lumea a treia, stat polițienesc de bio-securitate, în care statul de drept a fost înlocuit cu decretele arbitrare ale fanaticilor fasciști, pentru că asta ar însemna doar să caut probleme.

La urma urmei, dacă am învățat ceva din istorie, lucrul cel mai inteligent pe care îl poți face în vremuri ca astea este să-ți ții gura și să urmezi ordinele.

Iar dacă auzi vreun tren venind... Ei bine, uită-te în altă parte!