ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul acuzațiilor de rasism aduse arbitrului român Sebastian Colțescu, care nu a făcut decât să folosească lexemul "negru" în raport cu o persoană de culoare, la fel cum reprezentanții altor rase îi numesc pe europeni "albi", fără ca aceste cuvinte să aibă vreo conotație peiorativă sau discriminatorie, vă atragem atenția asupra unor fragmente la acest subiect:
 
 "Dacă universaliștii respectă și promovează demnitatea persoanei și consideră că fiecare om este egal în fața lui Dumnezeu și a legii, indiferent de rasă, etnie, orientare sexuală etc., atunci internaționaliștii le impută albilor rasismul și sclavagismul negrilor, bărbaților - că au persecutat și "mai persecută" femeile, iar creștinilor - că au luptat cu musulmanii și se opun propagandei LGBT. (...) De asta rasismul a devenit o armă împotriva albilor, homosexualitatea - împotriva familiei, iar ateismul - împotriva creștinilor. (...)
 
De fapt, prin culpabilizarea majorității europenilor, stânga vrea să instaureze o dictatură minorităților. În viziunea neomarxiștilor, orice bărbat alb, creștin și heterosexual se prezumă rasist, islamofob și homofob dacă nu îngenunchează în fața oamenilor de culoare pentru că strămoșii acestora au fost sclavi, nu-și cere scuze de la musulmani pentru cruciade și nu acceptă propaganda LGBT în școli."
 
P.S. Acest text a fost scris negru pe alb și face parte din lucrarea Manifest pentru Unire. Un antidot la neomarxism și progresism