ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Vă propun să facem toți, acolo unde avem cazuri similare, materiale cu scandaluri în care au fost implicați preoți. Ideal este să fie scandaluri sexuale, dar putem băga și altfel de lucruri: bătăi între popi, înjurături, tâlhării, etc.

Punem materialele pe site, cu fotogalerii, video, înregistrari audio…ce aveți voi… și vă linkuiți toți la materialele făcute de ADS București despre scandalul homosexual cu minori de la Patriarhie – popa Irineu.” Ramona Ursu, (ex)redactor șef adjunct ,Adevarul de Seară” (Sursa: Victor Ciutacu)

Așezat confortabil și solidar pe același podium cu persoana pasionată de scandaluri sexuale (răsplătită cu propriul scandal sexual cu multipli parteneri orali de redacție, pe lângă cel legal), numită de moderatorul dezbaterii despre „știri false” la care participa drept „o reprezentantă onestă a presei”, Vasile Bănescu, încă purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, adeseori prezentat drept purtător de cuvânt al BOR, a vorbit la Constanța, în fața unui public format din cadeți aduși cu arcanul de la Academia Navală, despre „valurile de fake-news” legate de vaccinuri.

Suntem în al 13-lea ceas, când preoți și chiar și copii de preoți vaccinați mor pe capete, și din cauza propagandei vacciniste efectuate cu obstinație de Vasile Bănescu și partenerii săi de la Trinitas TV, ProTV și Digi24, Visarion Alexa, Vasile Ioana și, nu în ultimul rând, Constantin Necula. 

În ciuda evidențelor privind efectele adverse grave ale serurilor experimentale Covid, între care se numără și moartea, Vasile Bănescu vorbește în continuare cu aceeași lejeritate morală sinucigașă despre „valurile de fake-news” care au indus în eroare „așa zișii creștini” (!) care nu s-au mai bucurat de efecetele benefice ale vaccinurilor.

În timpul „pandemiei” Vasile Bănescu ne sfătuia să ascultăm de specialiști, de medici, și să nu dăm crezare neaveniților care poartă cuvinte fără pic de responsabilitate.

Desigur, între acești specialiști aduși de Vasile Bănescu la Trininitas TV nu s-au numărat, niciodată, personalități ale lumii medicale românești ca profesorul universitar Dr. Pavel Chirilă, directorul Centrului Medical „Naturalia", președintele Asociației Române a Medicilor Fitoterapeuți, doctor în științe medicale, medic primar medicină internă, prodecan al Facultății de Teologie din Craiova, profesor universitar de Bioetică Creștină, având supraspecializare în fitoterapie și homeopatie, membru fondator și președinte al Asociației Filantropice Medical-Creștină „Christiana", cât și ctitor de mănăstiri.

Sau Părintele Prof. Univ. Dr. Vasile Mihoc, președintele Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România, federație care a emis numeroase puncte de vedere fundamentate științific despre vaccinurile Covid. Sau doamna Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești - suport Covid. Sau mulți alți medici onești, acum cunoscuți după ce toate avertismentele, din pacate, li se împlinesc în văzul tuturor.. 

L-am avut în schimb ca partener al celebrului Visarion Alexa (și el cu pasiuni multiple) pe la fel de celebrul Valeriu Gheorghiță sau pe un oarecare Ștefan Dascălu de la Oxford, universitate co-producătoare a „vaccinului” Covid Astra-Zeneca, în prezent interzis în multe țări unor categorii de vârste, în urma cheagurilor de sânge produse și a infarcturilor provocate.

Acum, dintr-o dată, în al 13-lea ceas, Vasile Bănescu a devenit și specialist în producerea vaccinurilor. Ca exemplu nefericit de „fake-news” care a derutat „așa-zișii creștini” el alege să ofere situația celulelor de fetuși umani care au fost folosiți în cercetarea și producerea serurilor Covid.

În filmarea de mai jos îl puteți asculta pe înțepatul de la Patriarhie mințind în șarje, în numele Bisericii Ortodoxe Române, ca autointitulat „reprezentant al Bisericii” (de la minutul 16.30), folisind cuvinte mari ca „vocația Bisericii” care este „să rostească adevărul” și „să se opună minciunii”.

Dar domnul Bănescu a ales „să se opună minciunii” MINȚIND cu nerușinare despre adevăruri științifice probate la nivel național și mondial de adevărați specialiști, medici și avocați de renume.

Bănescu se plânge cum s-a confruntat în timpul pandemiei cu „valuri de fake news” și „lucruri amuțitoare prin gradul lor de necredibilitate” pe care a trebuit „să le combată” (min. 20). „Și cu toate acestea am constatat că foarte mulți dintre oameni au crezut în ele. Un exemplu: vaccinurile anti-covid au fost fabricate sau au la bază și chiar conțin particule extrase din fetuși umani avortați. Deja avem două minciuni grave în această știre.”, spune Bănescu, continuând cu aplomb prin afirmația de fudulie sau/și ticăloșie că „e unul dintre fake-news-urile care a demobilizat o mare parte din societatea așa-zis creștină”. 

Apoi, Bănescu reproșează că unele „cercuri clericale, mai ales din mediile monahale”, au susținut - în mod fals - că vaccinul „va avea efecte devastatoare asupra noastră”.

După care oferă un alt exemplu pe care „l-a combătut” alegând să îl persifleze din nou pe un mare duhovnic „cu o imaginație debordantă” care a ales să explice plastic credincioșilor că se pot alege cu urticarii pe piele de la vaccin asemănătoare unor „solzi” - fapt cu totul adevărat (dacă suportați imaginile dure, puteți constata această realitatea AICI),

„Dacă accepți fake-news-ul te transformi deja într-un adversar al societății în care trăiești”, mai identifică Bănescu încă o dată „dușmanii de clasă”, „așa-zișii creștini” care au devenit „contaminați de fake-news” și s-au opus vaccinării cu seruri experimentale Covid.

„Această contagiune poate bloca inclusiv instituții - Biserica s-a confruntat cu astfel de blocaje în pandemie”, mai spune Bănescu, reiterându-și rolul de agent propagandist al vaccinării Covid și continuând apoi să insulte trupul Bisericii, credincioșii, afirmând cu suficiență că există în Biserică oameni care nu sunt „autentici creștini” ci sunt „căzuți”, afectați și „vulnerabilizați de o educație precară”.

La fel ca Valeriu Gheorghiță, care susținea la EuroNews că rata scăzută a vaccinării este cauzată de lipsa educației românilor. Nu se știe cum, Bănescu își încheie diatriba tam-nisam prin afirmația că „fanatismul este un exemplu clar de falsă credință”.

De aici i se dă cuvântul de către „echidistantul” moderator TVR Mihai Rădulescu „reprezentantei oneste” a presei, cea cu știrile despre „scandaluri sexuale”, „bătăi între popi” și „homosexualii de la Patriarhie”.

Vestea proastă pentru „specialistul în vaccinuri” și „reprezentatul Bisericii” Vasile Bănescu: A MINȚIT ÎN LANȚ!

Iată dovezile, pe care le supunem atenției membrilor Sfântului Sinod și președintelui acestuia, Prea Fericitul Patriarh Daniel:

50 de medici români atrag atenția asupra unei probleme de etică și conștiință religioasă: Toate vaccinurile anti-Covid distribuite în România au folosit fie în etapele de producere, fie în testarea eficacității lor linii celulare de la COPII AVORTAȚI

Organizația catolică americană „Children of God” / Copii ai Domnului, susținută de Liga Americană Pro Viață, Asociația Națională a Asistentelor Catolice și Asociația Medicală Catolică: Toate vaccinurile anti-Covid au legătură cu celule provenite de la copii avortați. 12 EXPLICAȚII CLARE

„Există vreun vaccin Covid-19 care să nu fie testate sau produs utilizând o linie celulară derivată dintr-un copil avortat?

Nu, deocamdată. Toate vaccinurile pentru virusul COVID-19 sunt produse și testate cu linii celulare care au provenit de la un copil avortat.” - Children of God - DOVEZI AICI.

Arhidioceza catolică de New Orleans a transmis la începutul anului 2021 că „trebuie să instruiască catolicii asupra faptului că cel mai recent vaccin din Janssen / Johnson & Johnson este compromis din punct de vedere moral, deoarece utilizează linia celulară derivată din avort în dezvoltarea și producția vaccinului, precum și testarea lui.

De asemenea, Conferința Episcopilor Catolici din SUA (USCCB) a emis la rândul ei mai multe note pentru catolicii americani afirmând că vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna au legătură cu crima avortului, dat fiind că vaccinurile lor au folosit linii celulare extrase din țesut obținut din două avorturi care au avut loc în anii 1960 și 1970 și care au fost adesea replicate de atunci. „Vaccinul AstraZeneca este mai compromis din punct de vedere moral, deoarece linia de celule HEK293 a fost utilizată în etapele de proiectare, dezvoltare și producție ale acelui vaccin”, a mai afirmat Conferința Episcopilor Catolici din SUA.

O angajată a companiei PFIZER a dezvăluit discuțiile secrete despre EMBRIONII UMANI din vaccinul PFIZER„Dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate. Riscul e prea mare.”

Pentru mulți credincioși, vaccinurile folosite în prezent împotriva Covid-19 nu sunt admisibile moral din cauza folosirii, în etapele de testare și/sau producție, a unor linii celulare dezvoltate de la copii avortați.” - Scrisoare către Sfântul Sinod semnată de mai multe personalității ale Bisericii („așa-ziși creștini”) între care și Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă

Vaccinurile coronavirus și utilizarea celulelor fetale - Raport al Institutului European de Bioetică și Analiză a specialiștilor din cadrul  FEDERAȚIEI ORGANIZAȚIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIA și a organizațiilor Medici pentru Consimțământul Informat, Platforma Civică "Împreună" și Alianța Părinților din România

FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIA - APEL CĂTRE SFÂNTUL SINOD AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE

„Încă din iarna trecută, Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România atenționa asupra pericolului reprezentat de vaccinarea anti-Covid 19, cu vaccinuri controversate, insuficient testate, în producția cărora au fost folosite celule obținute din fetușii umani avortați.

De asemenea, am atras atenția și asupra campaniei de vaccinare a copiilor, demarată de autorități, arătând că este complet iresponsabilă, lipsită de etică și ilegală, deoarece încurajează părinții să solicite vaccinarea minorilor cu un produs aflat în stadiul de testare, ale cărui efecte adverse nu sunt suficient cunoscute.”

JUSTIȚIA SUA  A CERTIFICAT LEGAL CĂ VACCINURILE COVID SUNT ASOCIATE CELULELOR DIN FETUȘI UMANI: În luna iulie a anului trecut, Compania de servicii de sănătate NorthShore a fost obligată de instanță să plătească 10.337.500 de dolari pentru a-i despăgubi pe circa 500 de angajați din domeniul sănătății „care au fost victime ale discriminării religioase și care au fost pedepsiți pentru convingerile lor religioase împotriva administrării unei injecții asociate cu celule fetale avortate.” - Liberty Counsel

Crima din spatele vaccinurilor Covid. 22 de seruri experimentale anti-Covid, de la Pfizer la Sputnik, sunt întemeiate pe celule de fetuși umani.

Solicităm Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să ia măsurile necesare împotriva unui autointitulat „reprezentant al Bisericii” care sfidează absolut morala creștină și respectarea vieții și a sufletelor copiilor secționați de vii în numele științei și care MINTE PUBLIC, în numele BOR, cu privire la o chestiune de o asemenea gravitate. 

PS: Cât despre „solzi”, din câte am înțeles, pr. Constantin Necula ar putea să-i spună ceva mai multe...

VIDEO din 15 iunie 2023, de la evenimentul propagandistic organizat de Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța: