ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rătăciri în biserică au fost multe de-a lungul timpului și uneori au mai rămas de partea dreptei credințe foarte puțini! Toate rătăcirile au venit prin influența puterii politice, dar neapărat cu complicitatea unora din biserică!

Biserica a supraviețuit la toate de-a lungul istoriei  dar cu ce pret? Ea o să supraviețuiască și acum ( o spune Iisus nu eu) iar prețul rămâne osânda veșnică a celor care au trădat-o! Cine are urechi să audă!

Când biserica acceptă să impună legi lumești, în cultul ei, în scolile ei, când refuză să-și apere poziția, atunci trădarea pleacă din rândurile ei, de sus de tot!

Este chiar atât de greșită „vaccinarea” din punct de vedere creștinesc încât să o numim trădare?

Este „vaccinul” „semnul”?

Nu stim, dar Sf. Paisie Aghioritul a spus sa nu-l primim, și asta cu ani înainte ca „vaccinul” să apară!

Nu stim, dar Sf. Ap. Ev. Ioan a spus că fără un „semn” pe care ne vor obliga să-l primim, nu vom mai putea vinde sau cumpăra și că vom deveni paria între oameni!

De ce ar trebui să-i credem pe cei care povestesc despre despre COVID dar pe Sfinți nostii nu? Mai ales că vedem că cei fără „vaccin” nu mai pot vinde și cumpăra, nu mai pot merge la serviciu, la facutăți incet. încet, peste tot, fără acest „vaccin” despe care între timp știm fiecare că numai rol de protecție în gripa COVID nu are!

Realitatea înconjurătoare este mai apropiată de Apocalipsa Sf. Ioan, decât de Apocalipsa globaliștilor și oricum mântuirea e mai prețioasă decât viața!

Vai de cei prin care vine sminteala!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews