ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulți cred că Google filtrează și cenzurează în mod masiv informațiile prin intermediul motorului său de căutare, dar are puterea de a aplica cenzura și în alte sfere, inclusiv asupra e-mailului personal, dacă utilizați Gmail. Cabala tehnocratică împinge lumea către tirania globală, iar Google este unul dintre principalii susținători ai acesteia, scrie Dr. Joseph Mercola într-un articol exploziv, din care cităm mai jos.

Google urmărește fiecare mișcare pe care o faceți online dacă utilizați un produs bazat pe Google. Toate produsele Google sunt interconectate, iar datele din toate produsele și serviciile lor sunt colectate pentru a vă construi profilul, care este apoi folosit pentru a vă manipula, dar este și vândut unor terțe părți pentru a fi utilizat în orice mod doresc ei, explică Dr. Mercola.

Google prezintă mai multe amenințări specifice pentru societate. Este o agenție de supraveghere cu conexiuni militare și puteri de supraveghere ascunse, o agenție de cenzură care are capacitatea de a restricționa sau bloca accesul la site-uri pe internet și are puterea de a manipula opinia publică.

Fără Google, visul tehnocraților de a instaura un guvern mondial probabil nu s-ar realiza niciodată, deoarece un astfel de guvern se bazează pe ingineria socială și inteligența artificială. Google este un lider și expert în ambele și are capacitatea de a controla populații întregi.


Dr. Mercola amintește că, în iunie 2019, Google a ascuns site-ul Mercola.com în actualizările motorului său de căutare. Au schimbat algoritmul astfel încât, de câte ori era introdus un cuvânt de căutare legat de sănătate în Google, articolele Dr. Mercola erau filtrate.

De asemenea, după cum a raportat anterior blogul Gawker, „fiecare cuvânt din fiecare e-mail trimis prin Gmail și fiecare clic făcut într-un browser Chrome sunt înregistrate permanent de companie”.

Google cenzurează căsuța de e-mail pe Gmail

Imaginați-vă cum ar putea fi folosite e-mailurile dvs. pentru a vă plasa într-un sistem de credit social administrat de Google, de exemplu. Puțini dintre noi suntem „curați ca lacrima”, dar nici asta nu este neapărat problema. Problema este că ORICE viziune sau opinie poate și va fi folosită împotriva voastră. Cu siguranță, ultimii trei ani ne-au arătat asta.

La fel de îngrijorător este și faptul că Google poate cenzura e-mailurile și avem dovezi că acest lucru se întâmplă. În timp ce aproximativ 50% dintre abonații la site-ul Dr. Mercola folosesc conturi Gmail, rata de livrare a conținutului pe conturile Gmail este la jumătate față de livrările către ceilalți furnizori de e-mail precum ProtonMail - mult mai mică decât în cazul oricărui alt serviciu de e-mail, susține medicul.

Prin urmare, dacă utilizați Gmail, trebuie să știți că vă este cenzurată căsuța de e-mail și este posibil să nu vă dați seama. De ce ați dori să utilizați un serviciu care cenzurează informațiile pentru care v-ați abonat și pe care doriți să le primiți?

ProtonMail este o alternativă excelentă. Oferă criptare end-to-end (de la un capăt la altul) pentru a proteja conținutul și alte date ale utilizatorului. Proton oferă, de asemenea, un calendar criptat, stocare criptată în cloud și VPN gratuit.

Google - Cel mai mare și mai periculos monopol din lume

Potrivit Dr. Mercola, fără Google, visul instaurării unui guvern mondial nu s-ar putea realiza, deoarece un astfel de guvern se bazează pe ingineria socială și pe inteligența artificială. Google este lider și expert în ambele și controlează populații întregi în moduri pe care nici măcar nu le înțelegem pe deplin.

De-a lungul timpului, Google s-a poziționat în așa fel încât a devenit profund integrat în viața noastră de zi cu zi. În fiecare minut al zile, colectează date despre tot ceea ce facem, unde mergem, despre tot ceea ce distribuim, întrebăm și credem.

Google urmărește fiecare mișcare pe care o faceți online dacă utilizați un produs bazat pe Google, fie că este vorba de motorul lor de căutare, sau Google Docs, Google Wallet, Gmail, browserul Chrome, Google Photos, Android Auto, Android TV, Gboard, Google Alerts, Connected Home, Chromebook, YouTube - lista poate continua.  

Toate produsele Google sunt interconectate, iar datele din diferitele lor produse și servicii lor sunt colectate pentru a vă fi construit profilul personalității. Acest profil este apoi vândut către terți. Este, de asemenea, folosit de Google pentru a vă influența gândurile, convingerile și comportamentele folosind analiza AI.

Google este de fapt cea mai importantă companie IA (inteligența artificială) din lume, după ce a achiziționat Deep Mind pentru 500 de milioane de dolari în 2014. Deep Mind AI l-a învins în 2019 pe campionul uman Go, un joc mult mai complex decât șahul. Cu acest nivel de IA, nu le este greu să vă sorteze toate datele cu ajutorul algoritmilor lor de învățare profundă și să detecteze patternuri pe care să le exploateze.

Articolul din 2013, „What Surveillance Valley Knows About You” („Ce știe despre tine Valea Supravegherii”) este o lectură revelatoare care descrie cât de invazivă este această colectare și distribuire de date și cât de periculoasă poate fi dacă ajungeți pe anumite liste vândute către terți. Nu vă lăsați înșelați, confiscarea datelor utilizatorilor este afacerea principală a Google. Produsul real care se vinde ești chiar TU.

Va urma: Cum amenință Google societatea