„Toate dispozitiile care ating viata juridică si economică a nației trebuie să rezulte înainte de toate din suprema lege a conservării naționalității si a țării, cu orice mijloc si pe orice cale, chiar dacă mijlocul și calea n-ar fi conforme cu civilizația si umanitarismul care astăzi formează masca si pretextul sub care apusul se luptă cu toate civilizațiile rămase îndărăt.” - Mihai Eminescu - Românul Absolut
 
Vineri, 15 ianuarie, ora 15,30, Cimitirul Bellu. Ne strângem cu toții în jurul lui Mihai Eminescu, în jurul doctrinei naționale. Iată de ce:
 
Când lumea fierbe si țara este pe mâna celor care atacă națiunea si libertatea implicit, unor asociații ”le arde” să-l aniverseze pe Mihai Eminescu, chiar pe 15 ianuarie, ziua nașterii sale! Păi, așa cum zic unii oameni, în loc să facem revoluție noi ne ținem de Mihai Eminescu? Da, pentru că întelegerea si asumarea integrală a lui Mihai Eminescu este ridicarea unui popor în Neam.
 
Da, pentru că Mihai Eminescu este cea mai înaltă dumirire a neamului că singura revoluție din istoria omenirii a făcut-o Iisus Hristos si doar în ea, se pot generațiile ridica pe linia de sânge, credință, tradiție și cultură a etniei noastre. Mihai Eminescu înseamnă alături de sfinții, martirii si eroii români lupta pentru această întelegere fără de care nu poti face nimic, căci fara ea nu înțelegi nimic, ci doar visezi la ”revoluția” lui Barabas. Inseamnă că nu știi cine a fost Stefan cel Mare si Sfânt si nici Matei Basarab, numele lui Eminescu, si nici generația naționalistă interbelică, alt nume al lui Eminescu. Numele lui este conștientizarea unei întregi lupte naționale si fără el această luptă nu poate fi dusă mai departe. De aceea este cenzurat, batjocorit, interzis. Atunci când am avut acest nume în noi cu adevărat, am putut lupta împotriva celor care ne-au pus Națiunea în lanțuri și am rămas demni. Asumarea lui Mihai Eminescu nu înseamnă doar o aniversare pe 15 ianuarie, sau o comemorare pe 15 iunie, ci trebuie să fie un mod de viață, înseamnă de fapt libertatea de a fi român, înseamnă cea mai puternică luptă a conștiinței noastre. Cei care cred că pomenirea lui Eminescu, mai ales în aceste timpuri, este paralelă cu lupta pentru libertate, în toate sensurile ei, se înșeală. Ne unim în jurul idealului Libertății de a fi Român, priviți adânc în acest ideal, acolo este Eminescu, cu întreaga lui creație.
 
Vremurile sunt schimbătoare, Timpul românesc rămâne.