ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


2 octombrie, Piața VICTORIEI, ora 16, în fața Guvernului care ne impune dictatura și anulează Constituția, ne luăm Libertatea în mâini, sfidăm orice restricții și rupem lanțul ”permisului”!

Cum se face că toți acești ticăloși care ne conduc, nu au avut niciun fel de permis să vândă bucată cu bucată această Țară, cum se face că nu au avut niciun fel de permis să ne dea pe 30 de arginți resursele la străini, să ne batjocorească Eroii, să ne țină copiii cu botnițe pe față, să plece capul la ambasade, să fure ”alegeri”, să închidă biserici, să ”ne dea voie” să umblăm pe stradă cu declarații în mâini???
 
 
Ei, trădătorii, nu au avut nevoie de niciun certificat din partea noastră să facă toate aceste lucruri prin care ne-au umilit în ultimul hal! Nu au avut nevoie de vreun permis eliberat de popor, să țină România de 31 de ani încoace, pe ultimul loc în Europa. 

În schimb, noi, oamenii de rând, avem nevoie de ”pașaport” să mergem la locurile noastre de muncă? Avem nevoie de un nenorocit de pașaport să putem cumpăra din banii noștri o pâine? Avem nevoie de permisiunea lor să ne măsurăm libertatea pe ceas, la secundă, să nu ne luăm amendă daca refuzam să băgăm un ban în ban în plus la "Pfaizăr"? Avem nevoie să ne dea ei un certificat de buni oameni pentru a putea, pur si simplu, să fim oameni? Au votat cumva românii la "companie", la OMS sau UE, pentru a fi conduși de Companie?

De ce puterea ascultă de ordinul din afară? Permisul lor de existență este dat de români sau de puterea globalistă? Dar cine le poate lua acest permis, această misiune de falimentare a noastră? Cine le poate lua puterea de a distruge tot ce este românesc? Cine le poate lua jugul pus pe Libertatea de a fi Român? Doar noi! Poate că nu ne aud destul de bine? Ne vom face auziți fix în fața puterii, la Guvern! Stim cu toții că o mare demonstrație nu se poate face în cursul săptămânii, din simplul motiv că oamenii de rând ca noi, mai si lucrează, spre deosebire de ei, cei care ne conduc. 

Fiți însă siguri că ne vor auzi, mai ales dacă suntem mulți, căci un protest mare nu poate fi ignorat de televiziuni, presa scrisă, internet etc, si mai ales nu poate fi ignorat de cei care măsoară nemulțumirea opiniei publice. Acest lucru este elementar, foarte logic si simplu de înțeles. Puterea nu trebuie să se uite ”pe geam” pentru a vedea mulțimile, le vede oricum, chiar și noaptea, în oricare dată din săptămână.

Ne vedem în Piața Victoriei, așa cum am anunțat încă din 9 septembrie, ne luăm în mâini doar ”pașaportul” de român, respingem statul lui Brukenthal și mergem cu Dumnezeu înainte în România, căci a venit timpul Neamului Românesc, să ne întoarcem într-o zi!